Boek onze vitaliteit workshop

Relaxed werken

Home » Vitaliteit workshops » Relaxed werken

Vitaliteit workshop Relaxed werken

Druk, drukker, drukst. Dat lijkt soms het voornaamste gevoel van werkend Nederland te zijn. Het werk is nooit klaar, we verwachten veel van elkaar en misschien nog wel het meeste van onszelf. En daarnaast heb je ook op sociaal vlak nog allerlei zaken die ‘moeten’ gebeuren. Werken en leven onder hoogspanning. En dat is absoluut niet goed voor je vitaliteit. In deze workshop latene we je ervaren hoe je relaxed kan werken. Zodat je geen druk voelt, terwijl je wel druk bent. Je zal zien dat je meer gedaan krijgt en met een voldaner gevoel naar huis gaat.

Relaxed werken zorgt voor een betere vitaliteit, meer werkplezier en een verhoogde moraal

In deze workshop zoomen we in op jouw huidige situatie, de rol van anderen en het gedrag dat je vertoont in situaties waarin ‘druk’ een rol speelt. Door de signalen tijdens die momenten te identificeren stellen we je in staat om eerder te reageren in dergelijke situaties om kan buigen. Op een manier die goed is voor jouw vitaliteit en motivatie. Want daar profiteer jij, maar ook jouw werkgever van.

We gaan op onderzoek naar waar jouw valkuilen liggen en waar je echt mee moet stoppen. Maar we bekijken ook met welke zaken je absoluut door moet gaan. Dingen die juist bijdragen aan relaxed werken. Zo krijg je een goed beeld van wat je energie kost en energie geeft. Zodat je alle tools in handen hebt om voortaan dagelijks vol energie aan de slag te kunnen gaan.

Inhoud van de workshop

De punten hieronder geven een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • We nemen je huidige situatie goed onder de loep. Wat zijn lastige momenten voor jou? Wanneer ervaar jij gevoelens van druk en stress?
 • We kijken naar wat eerder voor jou heeft gewerkt. Omdat succeservaringen uit het verleden een goede manier zijn om te ontdekken hoe jij relaxed kan werken. Daarnaast brengen we in kaart wat jouw doelstellingen zijn voor deze workshop.
 • Je onderzoekt naar jouw energiegevers en -nemers. Zo breng je in kaart wat je beter niet meer kan doen en wat je juist door moet zetten.
 • Je neemt onder de loep hoe je te werk gaat. Wat is je hoofddoel in je werk? En waar moet je echt tijd aan besteden om dat doel te bereiken?
 • Je ontdekt heo je meer kan ontspannen, welke overtuigingen je in de weg zitten en hoe je je werk op een prettige manier kan organiseren.
 • Je maakt een plan van aanpak, zodat je de nieuwe kennis en kunde direct in de praktijk kan toepassen.
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je krijgt een beter perspectief op wat jou druk geeft en welke signalen je daarvoor krijgt.
 • Je krijgt inzicht in wat voor jou een prettige werksituatie is.
 • Je weet hoe je jouw werk anders kan indelen, welke indeling werkt en hoe je dat praktisch voor elkaar kan krijgen.
 • Je identificeert al jouw persoonlijke energiegevers en -nemers.
 • Je weet welke gedachten jou in de weg zitten om meer ontspannen te kunnen werken en hoe je die om kunt buigen.
 • Je hebt een aantal acties bedacht om meer te ontspannen gedurende de werkdag.
Trainer van de workshop

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze workshop wordt gegeven door:


Karianne

Karianne heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer en coach. Na het afronden van haar studie Communicatiewetenschappen begon ze vol enthousiasme in dat werkgebied. Voor Firma Vitaliteit verzorgt ze sinds 2018 workshops over energie, zichtbaarheid en invloed en gedragsverandering.

Daarbij gelooft ze dat mensen zich makkelijker ontwikkelen als ze een doel voor ogen hebben. Met het juiste steuntje in de rug kunnen mensen zichzelf naar hogere niveaus brengen. Karianne organiseert workshops interactief en met een hoog energieniveau. Zodat leren leuk is en mensen gemotiveerd raken om met zichzelf aan de slag te gaan.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
2 uur€795,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

We vinden het erg belangrijk dat de workshop zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie en behoefte. Om dat te waarborgen doorlopen we vóór de workshop een aantal stappen:

 1. Na jullie aanvraag plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. We sturen je na het gesprek een vrijblijvende offerte.
 2. Enthousiast over de samenwerking? Fijn! Na het akkoord op de offerte sturen we een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer leren over jullie situatie.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de workshop af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


We maken tijdens onze workshops gebruik van de actief leren-methode. Daarmee kunnen we in korte tijd toewerken naar een optimaal leerrendement.

Deze methode houdt in dat de deelnemers veelvuldig zelf aan de slag gaan met de lesstof. Om dat te realiseren wisselen onze trainers de benodigde theorie regelmatig af met praktische onderdelen, zoals opdrachten, oefeningen en reflectie. Door deze manier van werken ontstaan snel handvatten die deelnemers in de toekomst in hun werk kunnen toepassen.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

De workshop in het kort

Duur: 2, 4 of 7 uur


Vanaf: €845,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze vitaliteit workshop volgen?

Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze gemiddelde
klantwaardering is een 8,6.

150+ klanten

We helpen klanten verspreid
door heel Nederland.

#1 begeleiders

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde begeleiders.

Praktische sessies

Praktische activiteiten,
direct op de werkvloer.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.