Chat with us, powered by LiveChat

Aangenaam kennis te maken

Over ons

Home » Over ons

Wij zijn Firma Vitaliteit. Aangenaam kennis te maken.

Het was je vast al duidelijk geworden dat we dagelijks bezig zijn met het vergroten van de vitaliteit binnen werkend Nederland. Dat vinden we ontzettend belangrijk, omdat vitale werknemers zorgen voor geweldige prestaties. We vertellen je hier graag wat meer over.

Heb je daarna nog vragen? Stuur ons gerust een bericht! We vinden het altijd leuk om kennis te maken.

Ons geweldige team

Firma Vitaliteit is een collectief van ervaren trainers, sprekers, adviseurs en instructeurs. Met dit team van enthousiaste specialisten zijn we dagelijks op locatie bij klanten om de vitaliteit op de werkvloer te vergroten. 🚀

Sylvie
Trainer

Carlijn
Trainer

Paul
Trainer

Gijs
Trainer

Ceciel
Trainer

Esther
Trainer

Booy
Trainer

Kevin
Trainer

Sandra
Trainer

Lennart
Trainer

Angelique
Trainer

Lidushka
Trainer

Annemiek
Trainer

Mark
Trainer

Frauke
Trainer

Karlijn
Trainer

Simone
Trainer

Dirkje
Sales
manager

Susanne
Account
manager

Martha
Account
manager

Peter
Eigenaar

Firma Vitaliteit: hoe, wat, waarom?

Meer over ons.. 👇

Waarom we doen wat we doen

Vitaliteit staat hoog op de agenda bij talloze organisaties in Nederland. Gelukkig maar, want het stimuleren van vitaliteit brengt veel voordelen met zich mee.

Vitale werknemers zijn onder andere productiever, gelukkiger en gezonder dan hun minder vitale collega’s. En dat zorgt ervoor dat ze beter presteren, minder ziek zijn en hoger in hun motivatie zitten. Om die reden geloven wij dat investeren in vitaliteit niet moet worden gezien als een kostenpost, maar juist als een belangrijke investering. Daar profiteert de werknemer maar ook de organisatie van. 👌

De kracht van onze activiteiten

Wij organiseren inspirerende activiteiten die bijdragen aan de vitaliteit van werknemers. Denk daarbij aan interactieve workshops, lezingen, sportsessies en catering. 

Maar waarom kiezen we specifiek voor dit soort activiteiten? De reden is eenvoudig: wij geloven dat vitaliteit gezien en ervaren moet worden op de werkvloer. En er gaat dan niets boven praktische, laagdrempelige activiteiten. Op deze manier worden werknemers in staat gesteld om concreet en direct te kunnen werken aan het vergroten van hun vitaliteit. Zo laten we het onderwerp écht leven binnen de organisatie.

Deelnemers

Klanten

Specialisten

Activiteiten

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze gemiddelde
klantwaardering is een 8,6.

150+ klanten

We helpen klanten verspreid
door heel Nederland.

#1 begeleiders

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde begeleiders.

Praktische sessies

Praktische activiteiten,
direct op de werkvloer.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.