Aangenaam kennis te maken

Over ons

Home » Over ons

Wij zijn Firma Vitaliteit. Aangenaam kennis te maken.

Het was je vast al duidelijk geworden dat we dagelijks bezig zijn met het vergroten van de vitaliteit binnen werkend Nederland. Dat vinden we ontzettend belangrijk, omdat vitale werknemers zorgen voor geweldige prestaties. We vertellen je hier graag wat meer over.

Heb je daarna nog vragen? Stuur ons gerust een bericht! We vinden het altijd leuk om kennis te maken.

Ons geweldige team

Firma Vitaliteit is een collectief van ervaren trainers. Met dit team werken we dagelijks aan de vitaliteit van werkend Nederland. Iedere trainer begeleid workshops binnen zijn of haar expertise. Zo realiseren we de beste kwaliteit. 🚀

Daan
Trainer

Paola
Trainer

Peter
Coördinator

Joëlla
Trainer

Maaike
Trainer

Bente
Trainer

Carla
Trainer

Gijs
Trainer

Ellen
Trainer

Gitty
Trainer

Karianne
Trainer

Jeltje
Trainer

Carlijn
Trainer

Esther
Trainer

Sylvie
Trainer

Firma Vitaliteit: hoe, wat, waarom?

Meer over ons.. 👇

Waarom we doen wat we doen

Vitaliteit staat hoog op de agenda bij talloze organisaties in Nederland. Gelukkig maar, want het stimuleren van vitaliteit brengt veel voordelen met zich mee.

Vitale werknemers zijn onder andere productiever, gelukkiger en gezonder dan hun minder vitale collega’s. En dat zorgt ervoor dat ze beter presteren, minder ziek zijn en hoger in hun motivatie zitten. Om die reden geloven wij dat investeren in vitaliteit niet moet worden gezien als een kostenpost, maar juist als een belangrijke investering. Daar profiteert de werknemer maar ook de organisatie van. 👌

De kracht van onze workshops

Wij organiseren incompany workshops die bijdragen aan de vitaliteit van werknemers. Maar waarom kiezen we specifiek voor workshops?

De reden is eenvoudig: dat komt omdat workshops interactieve, praktijkgerichte leersessies zijn. Door deze combinatie worden deelnemers volop gestimuleerd om actief te leren. Dat resulteert in deelnemers die actief aan de slag gaan met de stof en weglopen met praktische handvatten en nieuwe skills om zelfstandig verder te kunnen. Zo halen we uit iedere workshop een optimaal leerrendement. 

Actief leren: hoe we werken tijdens een workshop

Tijdens de workshops maken we gebruik van onze ‘actief leren’-methode. Daarmee werken we in de sessies toe naar een optimaal leerrendement. 

Onze trainers wisselen de theorie veelvuldig af met praktijkonderdelen, zoals opdrachten, reflectie en oefeningen. Daarnaast wordt er individueel, in subgroepen én plenair gewerkt. Zo ontstaan snel inzichten en handvatten die men direct kan toepassen.

Hoe we werken voor en na een workshop

Korte lijntjes, één aanspreekpunt, een heldere inventarisatie en goed advies. Wij vinden het prettig en onze klanten gelukkig ook.

Dat betekent dat je samen met een vaste coördinator door het boekingsproces gaat. Samen bespreken we jullie situatie en kiezen we de best passende inhoud voor jullie workshop. Niet voor niets geven klanten ons een gemiddelde waardering van 8,8 op het thema klantcontact. 

Workshop deelnemers

Klanten

Trainers

Workshops

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al twee jaar bij ons langs om vitaliteit workshops te organiseren. De communicatie is altijd snel en de trainingen zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat workshops bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ‘t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante workshops. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze gemiddelde
klantwaardering is een 8,6.

150+ klanten

We helpen klanten verspreid
door heel Nederland.

#1 trainers

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde trainers.

Actief leren

Onze workshops laten
deelnemers actief leren.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Heb je interesse in een van onze incompany vitaliteit workshops?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.