Aangenaam kennis te maken!

Over ons

Het was je vast al duidelijk geworden dat we dagelijks met vitaliteit bezig zijn. We leggen je graag uit waarom we dat zo belangrijk vinden. En we stellen ons team aan je voor. Heb je daarna nog vragen? Stuur ons gerust een bericht! 

Ons dreamteam.

Firma Vitaliteit is een collectief van ervaren trainers. Met dit team werken we dagelijks aan de vitaliteit van werkend Nederland. Iedere trainer begeleid workshops binnen zijn of haar expertise. Zo waarborgen we de beste kwaliteit. 🥇

Daan
Trainer

Paola
Trainer

Peter
Coördinator

Joëlla
Trainer

Maaike
Trainer

Benthe
Trainer

Carla
Trainer

Gijs
Trainer

Ellen
Trainer

Gitty
Trainer

Karianne
Trainer

Jeltje
Trainer

Carlijn
Trainer

Esther
Trainer

Roman
Trainer

Waarom vitaliteit superbelangrijk is.

Vitaliteit staat hoog op de agenda bij organisaties in Nederland. Gelukkig maar, want het stimuleren hiervan brengt veel voordelen met zich mee.

Vitale werknemers zijn o.a. productiever, gelukkiger en gezonder. Heet stimuleren van vitaliteit is daarmee geen kostenpost, maar een belangrijke investering. 🏆

Workshops zijn voor ons dé leervorm.

Workshops zijn interactieve, praktijkgerichte leersessies die gevolgd kunnen worden door meerdere collega’s tegelijk.

Met een hoge mate van interactie stimuleren we werknemers om actief te leren. Effectief, kostenefficiënt en fun! Daarom zijn workshops volgens ons de krachtigste leervorm.

‘Actief leren’ voor het beste leerrendement.

Onze workshops stimuleren het ‘actief leren’. We wisselen theorie af met een variatie aan praktijkelementen in verschillende groepsvormen.

Door deze werkwijze ontstaan snel inzichten en skills die werknemers in de praktijk kunnen toepassen. Zo behalen we een optimaal leerrendement. Klant blij, wij blij!

Zullen we een kopje koffie of thee drinken?

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons met een 8,6. Daar zijn we trots op!

45+ klanten

Wij helpen jaarlijks meer dan 45 klanten door heel Nederland.

Inventarisatie fase

De inhoud van de workshop wordt afgestemd op jullie situatie.

Actief leren

We passen ‘actief leren’ toe in onze workshops. Voor betere resultaten.

#1 trainers

Onze trainers zijn experts binnen hun vakgebied. Zo waarborgen we kwaliteit.

Fun en energiek

In onze workshops stimuleren we verbinding, fun en energie. 

Meer dan 75 vitale klanten gingen jullie al voor.

Dagelijks helpen we klanten die willen werken aan de vitaliteit van hun medewerkers. Organisaties van iedere grootte en door heel Nederland.

We zijn er trots op dat zij ons beoordelen met een klantwaardering van 8.6.

Rian van Nuland

Wij volgen sinds ongeveer twee jaar workshops bij Firma Vitaliteit. Ze hebben een gevarieerd aanbod met altijd interessante thema’s. Het boeken van de sessies is helder en duidelijk. Zowel voor als na de workshop is er duidelijke communicatie.

Rian van Nuland
Michelle Oosthuyzen

Firma Vitaliteit organiseert regelmatig workshops bij ons. Die zijn altijd leerzaam en leuk. Onze medewerkers zijn ook altijd heel enthousiast. Wij hebben dus goede ervaringen met Firma Vitaliteit.

Michelle Oosthuyzen
Nancy Stevens

Wij volgen regelmatig een workshop bij Firma Vitaliteit. Het is een prettige partij om dit te regelen. Dat komt door het snelle handelen, het meedenken en de kwalitatieve sessies.

Nancy Stevens
Petri van Vugt

Voor onze Hager Kerstdag wilden we twee workshops bij Firma Vitaliteit volgen. We hebben gekozen voor een lach- en mindfulnessworkshop. Firma Vitaliteit dacht goed mee en regelden voor ons een leuke middag met twee leuke trainers.

Petri van Vugt
Maurits Schuijf

Wij trekken vaak samen op met Firma Vitaliteit op evenementen die we voor klanten faciliteren. Wij regelen dan het eten en drinken, zij regelen de workshops. Dat doen ze zonder uitzondering naar volle tevredenheid. Van zowel ons als van onze klanten.

Maurits Schuijf

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze vitaliteit workshops? Als je contact opneemt helpen we graag bij het maken van de beste keuze.
We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl of
telefonisch op 030 – 227 0734.