Wij organiseren vitaliteit workshops voor bedrijven. Omdat vitale werknemers geweldig presteren, minder ziek zijn, meer werkgeluk ervaren en hun volle potentieel benutten. 🌿

Het dreamteam.

We werken samen met een geweldig team van trainers. Stuk voor stuk experts binnen hun vak. Zo waarborgen we de hoogste kwaliteit voor onze workshops. We stellen je graag voor aan ons dreamteam.  👋

Peter
Coördinator

Paola
Trainer

Daan
Trainer

Joëlla
Trainer

Maaike
Trainer

Benthe
Trainer

Carla
Trainer

Gijs
Trainer

Ellen
Trainer

Onze missie: waarom we doen wat we doen.

Wij geloven dat vitaliteit essentieel is voor werknemers. Het stelt ze in staat het optimale uit zichzelf te halen en optimale prestaties te leveren.

Met onze workshops willen we een bijdrage leveren aan de vitaliteit van werkend Nederland en de gezondheid van werknemers en organisaties.

 

Wij geloven in de kracht van workshops.

Workshops zijn dé manier om werknemers op een (kosten)efficiënte wijze nieuwe inzichten, kennis en kunde te laten opdoen.

Door de hoge mate van interactie, de praktische insteek en de afwisseling in leermethodes zijn workshops ontzettend krachtige leersessies.

  

Onze way of working: actief leren.

Onze workshops stimuleren het ‘actief leren’. We wisselen theorie af met een variatie aan praktijkelementen in verschillende groepsvormen.

Door deze werkwijze ontstaan snel inzichten en skills die werknemers in de praktijk kunnen toepassen. Zo behalen we een optimaal leerrendement.

Ons werk in cijfers.

We organiseren onze incompany vitaliteit workshops bij geweldige klanten.
52 weken per jaar  -  Door heel Nederland  -  Voor ieder type organisatie.

klanten per jaar

workshops per jaar

klantwaardering

Stijn de Lange,

Werken met Firma Vitaliteit is een feestje. Snelle communicatie, leuke contactpersonen en inhoudelijk sterke workshops. Wij doen altijd met plezier een beroep op ze.

Stijn de Lange, eigenaar van Waak Marketing
Maurits Schuijf

Wij haken Firma Vitaliteit regelmatig aan voor evenementen die wij voor onze klanten hosten. Onze klanten (en wij) zijn altijd erg blij met de bijdrage van Firma Vitaliteit.

Maurits Schuijf Stadsfruit

Peter Houtman

Coördinator

Advies nodig?

Wil je een workshop boeken of eerst nog even vrijblijvend sparren?
We helpen je heel graag met het maken van de beste keuze!  🙂

We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl of
telefonisch op 030 - 217 1717.