Chat with us, powered by LiveChat

Boek onze vitaliteit workshop

Vitale voeding

Home » Vitaliteit workshops » Vitale voeding

Vitaliteit workshop Vitale voeding

Voeding is een van de belangrijkste aspecten van vitaliteit. Dat zal geen geheim zijn. Maar in de praktijk worstelen veel mensen met gezond en gevarieerd eten. Vaak komt dat door een gebrek aan kennis. Kennis over de voeding zelf, maar ook over de effecten van voeding op je lichaam en gemoedstoestand. Wij kunnen je vast verklappen: de impact van voeding is groot. En daarom nemen we je in deze workshop graag mee in de wereld van vitale voeding. Zodat je jouw vitaliteit en gezondheid naar een hoger level kan tillen. Je zal merken dat je energielevel gedurende de dag op hoog peil is en blijft.

Leer praktische skills om zelf aan de slag te kunnen met vitale voeding, zodat je gelukkiger, energieker en vitaler wordt

Deze workshop neemt je mee in een verhelderende samenvatting van verschillende voedingsstoffen, zonder al te theoretisch te worden. Bovenal maken we de koppeling naar de praktijk: hoe kun je met wat kleine aanpassingen in je eetpatroon en slimme keuzes je energie gedurende de werkdag op peil houden? Door de praktische insteek doe je direct nieuwe kennis en kunde op, zodat je in de toekomst zelfstandig aan de slag kan met jouw eetpatronen. Je zal merken dat je daardoor gelukkiger, vitaler en gezonder bent. Je geniet van meer energie, waardoor alles nét even iets makkelijker lijkt te gaan. Daar wordt je blij van!

Willen jij en je collega’s ook aan de slag met jullie voeding? Dan moeten jullie deze workshop volgen. Onder het kopje ‘Inhoud’ vertellen we je wat er aan bod komt.

Inhoud van de workshop

De punten hieronder geven een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • We reflecteren op jullie huidige situatie. In hoeverre zijn jullie bezig met voeding? Eten jullie gezond? Of is er ruimte voor verbetering?
 • We zoomen in op feiten en fabels. Want er bestaan een hoop misverstanden over voeding.
 • We behandelen verschillende soorten voeding. Hoe bepaal je of iets goed voor jou is? En hoe verwerk je al die soorten voeding dan in een goed, bruikbaar voedingspatroon?
 • In verschillende opdrachten ontdek je hoe jij in de toekomst beter kan eten. Door dit te ervaren kan je in de toekomst zelfstandig aan de slag met het verbeteren van je voeding.
 • We bepalen samen de next step. Wat ga jij vanaf morgen anders doen om in de toekomst vitalere voeding tot je nemen?
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je bent je bewust van jouw huidige voedingspatronen, en in hoeverre je daar blij mee bent.
 • Je leert de theorie achter voeding. Welke feiten en fabels zijn er? Hoe bepaal je of iets goed voor jou is? En hoe verwerk je dat tot een gezond voedingspatroon?
 • Je ontdekt hoe jij op eenvoudige, laagdrempelige wijze gezonder kan gaan eten.
 • Je hebt duidelijke plannen om vanaf morgen zelfstandig bezig te gaan met een gezonder en vitaler voedingspatroon.
 • Je ervaart door gezonder te eten meer energie, meer vitaliteit en meer levenslust. Je wordt fitter en energieker.
Trainer van de workshop

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze workshop wordt gegeven door:


Ceciel

Ceciel heeft zich na haar studies gezondheidsweten-schappen en bewegingswetenschappen gespecialiseerd in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van werknemers.  Ze heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met het geven van trainingen en coaching op dit gebied.

Praktische informatie en adviezen, afgewisseld met interessante achtergronden en diepgang kenmerken haar manier van werken. De interactie met de groep en de wensen van de organisatie zijn leidend. Haar open en enthousiaste houding en groot inlevingsvermogen komen hierbij goed van pas. Zo gaan de deelnemers vol informatie, en vooral ook vol inspiratie met zichzelf en met elkaar aan de slag!

Voor Firma Vitaliteit ontwikkelt en geeft zij workshops op het gebied van vitaliteit, leefstijl, gedrag, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk.

 

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
2 uur€795,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

We vinden het erg belangrijk dat de workshop zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie en behoefte. Om dat te waarborgen doorlopen we vóór de workshop een aantal stappen:

 1. Na jullie aanvraag plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. We sturen je na het gesprek een vrijblijvende offerte.
 2. Enthousiast over de samenwerking? Fijn! Na het akkoord op de offerte sturen we een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer leren over jullie situatie.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de workshop af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


We maken tijdens onze workshops gebruik van de actief leren-methode. Daarmee kunnen we in korte tijd toewerken naar een optimaal leerrendement.

Deze methode houdt in dat de deelnemers veelvuldig zelf aan de slag gaan met de lesstof. Om dat te realiseren wisselen onze trainers de benodigde theorie regelmatig af met praktische onderdelen, zoals opdrachten, oefeningen en reflectie. Door deze manier van werken ontstaan snel handvatten die deelnemers in de toekomst in hun werk kunnen toepassen.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

De workshop in het kort

Duur: 2, 4 of 7 uur


Vanaf: €845,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze vitaliteit workshop volgen?

Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze gemiddelde
klantwaardering is een 8,6.

150+ klanten

We helpen klanten verspreid
door heel Nederland.

#1 begeleiders

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde begeleiders.

Praktische sessies

Praktische activiteiten,
direct op de werkvloer.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.