Activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer

Kennisbank   |   ☎️  030 – 227 0734

Home » Werkvloer wellness » (Stoel)massages

(Stoel)massages op de werk: ultieme ontspanning voor medewerkers.

Een ontspannende massage onder werktijd. Als dat toch eens zou kunnen! We hebben goed nieuws: want wij verzorgen ze met veel plezier voor jullie.

Een (stoel)massage op werk is een echt cadeautje voor personeel. Niet voor niets boeken veel organisaties dit regelmatig in voor werknemers. En dat is eenvoudiger dan je denkt, want voor het materiaal en professionele masseurs/masseuses wordt natuurlijk gezorgd.

Stoelmassage vitaliteit werknemers
Hoe werkt een stoelmassage voor collega's

(Stoel)massages op werk.. hoe werkt dat?

Het inplannen van stoelmassages is voor jullie erg eenvoudig. Hoe eenvoudig precies vertellen we graag tijdens een online call.

We hebben het in die call over alle praktische zaken. Bijvoorbeeld hoe lang massages mogen duren, hoeveel werknemers jullie ongeveer verwachten en waar in jullie pand we aan de slag kunnen. Wij kunnen met nagenoeg alle situaties uit de voeten, dus in overleg komen we er altijd uit. Vervolgens zorgen wij dat jullie volledig ontzorgd worden.

Een lekkere stoelmassage voor het personeel

De voordelen van (stoel)massages

Stoelmassages zijn een moment van ultieme ontspanning tussen alle hectiek op de werkvloer door. Dat is natuurlijk erg bevorderlijk voor de vitaliteit.

Maar naast een moment van ontspanning doet het vaak ook iets positiefs met het bewustzijn van een medewerker. Hij of zij ziet in dat dit soort momenten van rust essentieel zijn voor de vitaliteit én voor de prestaties. Ten slotte worden stoelmassages echt gezien als cadeautje. Werknemers waarderen dit soort initiatieven van hun werkgever altijd enorm.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag hieronder..

Hebben we veel ruimte nodig?

Dat valt reuze mee! Onze professionals kunnen ook in kleine ruimtes prima uit de voeten. Wel is het voor de werknemer fijn als het een afgesloten ruimte betreft waarin hij of zij wat privacy ervaart. het gevoel dat er mensen meekijken is niet heel bevorderlijk voor de ontspanning.

Hoe lang duurt een massage?

De massages duren zo’n 15 tot 20 minuten. Precies genoeg om echt even te kunnen ontspannen, maar toch veel werknemers op één dag te kunnen helpen.

Is de massage met kleding aan?

Ja hoor, geen zorgen! De massage vindt gewoon plaats met kleding aan. 

Wat moeten we zelf regelen?

Jullie zorgen voor de aanmeldingen én natuurlijk dat er een fijne ruimte is waar de massages uitgevoerd kunnen worden. Verder nemen wij jullie alles uit handen.

Hoe hoog is de investering?

Deze activiteit maken we op maat voor je, afhankelijk van jullie wensen en bijvoorbeeld het aantal werknemers. We kunnen hier meer over vertellen na een adviesgesprek.

Ik heb interesse.. wat nu?

Leuk om te horen! Als je interesse hebt plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in. Dat doen we digitaal via MS Teams. Neem daarvoor even contact met ons op.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!