Activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer

Kennisbank   |   ☎️  030 – 227 0734

Home » Werkvloer wellness » Gezonde smoothies

Gezonde smoothies: dé vitale traktatie voor jullie medewerkers.

Een gezonde smoothie tijdens je werkdag.. wij kunnen (bijna) niemand bedenken die dat zou afslaan. En dat snappen we, want smoothies zijn lekker, gezond en verfrissend.

Daarnaast boost je er de moraal onder werknemers mee. Niet voor niets trakteren organisaties het personeel soms op een smoothie. Willen jullie dit ook? Wij verzorgen de productie en de distributie. Bij jullie op kantoor of op de deurmat van collega’s – het kan allemaal!

Gezonde smoothies vitaliteit werknemers

Gezonde smoothies.. hoe werkt dat?

Tijdens een online call bespreken we jullie situatie. Op basis van jullie behoefte maken we samen een plan van aanpak.

We bepalen samen bijvoorbeeld de hoeveelheid smoothies, de beschikbare smaken en de branding van de flesjes. Daarnaast kunnen we dit op jullie locatie(s) organiseren of juist naar medewerkers opsturen via de brievenbus. Wat jullie wens ook is, er is altijd een oplossing om jullie werknemers te trakteren op heerlijke gezonde smoothies.

Gezonde smoothie voordeel

De voordelen van gezonde smoothies

Laten we beginnen bij het begin.. smoothies zijn gewoon ontzettend lekker, verfrissend en gezond. Kortom: het is een heerlijke traktatie op de werkvloer.

Maar daarnaast boost je er de moraal van werknemers mee. Onze ervaring is dat werknemers het ontzettend waarderen als hun werkgever de moeite neemt om smoothies uit te delen. Dat geeft vitaliteit (nog) meer zichtbaarheid binnen de organisatie. Niet voor niets kiezen veel klanten ervoor om deze gezonde smoothies uit te delen tijdens een vitaliteitsdag, -week of maand.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag hieronder..

Welke smaken zijn er?

Het mooie van gezonde smoothies: je kan er vrijwel alle kanten mee op. We hebben een aantal smaken die bewezen lekker zijn, maar kunnen ook altijd nieuwe dingen bedenken. Dit doen we allemaal in overleg!

Is er een minimale afname?

In principe niet. Ook voor kleine organisaties kunnen we mooie dingen regelen! Stuur ons even een berichtje, dan gaan we in overleg.

Is er een maximale afname?

In principe is er geen maximum aan wat we kunnen doen. Maar grote aantallen vragen wel meer logistieke voorbereiding. Als we dit op voorhand afstemmen komt het altijd goed.

Wat moeten we zelf regelen?

Bijna niets! Jullie mogen vooral jullie wensen doorgeven, dan gaan wij aan de slag met de voorbereiding en de operatie. Natuurlijk hebben we voldoende contactmomenten om af te stemmen, maar we zullen jullie zo veel mogelijk ontzorgen!

Hoe hoog is de investering?

Deze activiteit maken we op maat voor jullie, afhankelijk van jullie wensen en bijvoorbeeld het aantal werknemers. We kunnen hier meer over vertellen na een adviesgesprek.

Ik heb interesse.. wat nu?

Leuk om te horen! Als je interesse hebt plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in. Dat doen we digitaal via MS Teams. Neem daarvoor even contact met ons op.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!