Activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer

Kennisbank   |   ☎️  030 – 227 0734

Home » Werkvloer wellness » Gezonde catering

Gezonde catering: lekker en gezond eten voor medewerkers.

Een gezonde maaltijd – steeds meer bedrijven regelen dat voor personeel. En dat snappen we, want lekkere en gezonde catering maakt een vitaliteitsweek of -maand helemaal af! 

Daarnaast stimuleer je de vitaliteit en de moraal van jullie werknemers door ze iets gezonds (en lekkers) voor te schotelen. Willen jullie dit ook? Dan helpen we graag. We kunnen het volledige proces (van productie tot aan de distributie) voor jullie uit handen nemen.

Gezonde catering vitaliteit werknemers vitaliteit werknemers
Gezonde catering voor het personeel

Gezonde catering.. hoe werkt dat?

Tijdens een online call bespreken we jullie situatie. Op basis van jullie behoefte maken we samen een plan van aanpak.

We stemmen samen af wat voor lekkers er op het menu mag staan en overleggen over de omvang van de catering. In de meeste gevallen kunnen we jullie branding toevoegen aan de verpakkingen, dus dit bespreken we ook meteen. We stemmen ook de logistieke kant samen af. Hoe gaan we ervoor zorgen dat iedereen op een leuke, duurzame de catering kan ontvangen?

De voordelen van gezonde catering

Het grootste voordeel van gezonde catering is duidelijk: gezonde voeding stimuleert de gezondheid en vitaliteit van medewerkers.

Maar gezonde catering is ook goed voor de moraal van het personeel. De ervaring leert dat werknemers het ontzettend waarderen als hun werkgever de moeite neemt om gezonde catering te faciliteren. Dat geeft vitaliteit meer zichtbaarheid binnen de organisatie. Zo gaat bijvoorbeeld een vitaliteitsdag, -week of -maand écht leven!

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag hieronder..

Welke catering is er?

We kunnen een breed aantal maaltijden cateren. of het nu gaat om een snelle snack of een volwaardige maaltijd: in overleg kan er een heleboel. We stemmen de mogelijkheden graag met je af.

Is er een minimale afname?

Nee hoor, in principe niet. Ook voor kleine organisaties kunnen we heerlijke, gezonde catering regelen. In een online call bespreken we graag de mogelijkheden met je.

Is er een maximale afname?

In principe is er geen maximum aan wat we kunnen doen. Maar grote aantallen vragen wel meer logistieke voorbereiding. Als we dit op voorhand afstemmen komt het altijd goed.

Wat moeten we zelf regelen?

Bijna niets! Jullie hoeven alleen jullie wensen aan te geven zoals het menu en de manier van distributie. Vervolgens zullen wij jullie zo veel mogelijk ontzorgen.

Hoe hoog is de investering?

Deze activiteit maken we op maat voor je, afhankelijk van jullie wensen en bijvoorbeeld het aantal werknemers. We kunnen hier meer over vertellen na een adviesgesprek.

Ik heb interesse.. wat nu?

Leuk om te horen! Als je interesse hebt plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in. Dat doen we digitaal via MS Teams. Neem daarvoor even contact met ons op.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!