Home » Vitaliteitsweek of -maand

Vitaliteitsweek of vitaliteitsmaand: stel jullie eigen programma samen.

Een vitaliteitsweek of vitaliteitsmaand organiseren: steeds meer organisaties doen het. Om vitaliteit écht duurzaam op de kaart te zetten en om maximale impact te maken.

En het mooie van zo’n programma is: je kan het helemaal vormgeven zoals je zelf wilt. Een combinatie van workshops, catering, actieve sessies, de inzet van vitaliteitscoaches.. alles is mogelijk. Wij verzorgen graag de gehele organisatie van jullie week of maand, zodat jullie alleen hoeven te genieten!

Vitaliteitsweek of -maand.. hoe werkt dat?

Tijdens een online call bespreken we jullie situatie. Op basis van jullie behoefte maken we samen een plan van aanpak.

Jullie taak is vooral om te kiezen wat jullie willen programmeren. Wij leveren vervolgens alle input (beeld en tekst) zodat jullie de interne communicatie kunnen doen. Het verschil per activiteit wat er facilitair nodig is. Dit stemmen we allemaal samen af. Is alles geregeld? Dan hebben jullie op het moment zelf geen omkijken meer. Onze trainers en coaches regelen op locatie de rest.

De voordelen van een vitaliteitsweek of -maand

Het krachtige van een vitaliteitsweek of vitaliteitsmaand is dat je het thema vitaliteit écht goed op de kaart zet. Dat maakt veel positieve impact.

Als organisatie zal je merken dat, door zo’n integrale aanpak, medewerkers dieper in de materie komen, vitaliteit serieuzer nemen en geactiveerd raken om zelfstandig aan hun vitaliteit te werken. Daarnaast geeft zo’n programma een boost aan het moraal. Werknemers waarderen de moeite om aandacht te besteden aan dit onderwerp. Dat zie je terug in het werkplezier onder personeel.

 

Veelgestelde vragen
Vind het antwoord op je vraag hieronder..
Wat is er allemaal mogelijk?

Nou, echt heel veel eigenlijk. We hebben meer dan 25 workshops, organiseren sportsessies, hebben vitaliteitscoaches en diëtisten, werkplekonderzoekers, catering, mindfulness instructeurs, et cetera, et cetera. En daarnaast doen we ook nog veel maatwerk. Je leest het al: de keuze is reuze. In veel gevallen kunnen we de week zo inkleden als jullie dat voor ogen hebben.

Moet ik ver van tevoren boeken?

Er is op korte termijn vaak nog wel veel mogelijk, maar de kans bestaat dat onze professionals bij andere klanten ingeboekt staan. Overwegen jullie een vitaliteitsweek of -maand te organiseren? Kom dan inderdaad zo vroeg mogelijk bij ons in de lucht. Dan hoeven we geen concessies te maken in het programma!

Wij zijn erg groot of klein.. wat nu?

Geen probleem. We organiseren onze vitaliteitsweken en -maanden voor organisaties van alle soorten en maten. De ervaring leert dat er áltijd een interessant programma op te bouwen valt. 

Wat moeten we zelf regelen?

Bij een vitaliteitsweek of -maand zit er wel wat regelwerk aan de voorkant. Zo moeten jullie zaken intern communiceren, moeten jullie ruimtes reserveren en natuurlijk bepalen wat er in het programma komt. Maar geen zorgen: we ondersteunen jullie bij iedere stap in het proces en nemen zo veel mogelijk werk uit handen.

Hoe hoog is de investering?
Deze activiteit maken we op maat voor je, afhankelijk van jullie wensen en bijvoorbeeld het aantal werknemers. We kunnen hier meer over vertellen na een adviesgesprek.
Ik heb interesse.. wat nu?
Leuk om te horen! Als je interesse hebt plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in. Dat doen we digitaal via MS Teams. Neem daarvoor even contact met ons op.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.

We hebben al 150+ klanten geholpen.
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!