Chat with us, powered by LiveChat

Boek onze vitaliteit workshop

Yoga op kantoor

Home » Vitaliteit workshops » Yoga op kantoor

Workshop Yoga op kantoor

Yoga. Voor veel mensen is het een methodiek die in eerste instantie niet echt in hun straatje past. Ze schermen vaak met een breed scala aan vooroordelen. ‘Het is te zweverig’ of ‘Ik ben niet lenig genoeg’, bijvoorbeeld. Maar we hebben goed nieuws: yoga is niet zweverig en je hoeft ook je benen niet in je nek te kunnen leggen. Yoga kan juist een ontzettend nuchtere methode zijn om jouw vitaliteit direct een impuls te geven. Laat je dus verrassen door de voordelen van yoga!

Het toepassen van yoga op werk reduceert gevoelens van stress en verhoogt het werkgeluk

Wist je dat regelmatig yoga-en bijdraagt aan stressreductie, werkgeluk en de algehele vitaliteit? Yoga maakt je bewust van je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid. Door yoga toe te passen kan je hier een positieve invloed op uitoefenen. En het mooie is: dat kan ook gewoon met laagdrempelige oefeningen op kantoor. Wij laten je precies zien hoe. Zodat jij met yoga jouw leven kan verrijken en jouw vitaliteit kan verhogen.

Zijn jij en je collega’s benieuwd naar onze workshop Yoga op kantoor? Onder het kopje ‘Inhoud’ vertellen we je precies wat je van de inhoud kan verwachten.

Inhoud van de workshop

De punten hieronder geven een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • Yoga is voor velen een bekende term, maar slechts weinigen weten wat het nou precies inhoudt. Wij nemen je mee in de theorie en de voordelen.
 • Ben je bewust van de impact die dagelijks prikkels op je hebben? Want die impact is nogal groot. Wij maken je daarvan bewust.
 • Mindfulness is nauw verwant aan yoga. Daarom zoomen we ook even in op dit onderwerp. Hoe zorg je ervoor dat je met jouw gedachtes in het hier en nu kan komen?
 • We nemen je mee in ademhaling. Want ademhaling is een belangrijk onderdeel van yoga. Omdat ademen van grote invloed is op jouw gemoedstoestand.
 • We gaan aan de slag met veel verschillende yoga oefeningen. Zodat je yoga eenvoudig onder de knie krijgt. We zorgen ervoor dat de oefeningen voor iedereen toegankelijk zijn.
 • Het doel is om yoga uiteindelijk zelf toe te kunnen passen. We laten je daarom alle laagdrempelige methodes en oefeningen ervaren.
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je leert de theorie achter yoga en wordt je bewust van alle voordelen die yoga met zich meebrengt.
 • Je wordt je bewust van de hoeveelheid dagelijkse prikkels waar je mee geconfronteerd wordt en de impact die die prikkels op je hebben.
 • Je leert alles over mindfulness, ademhaling en de verschillende yoga oefeningen.
 • Je leert technieken om yoga snel en laagdrempelig toe te kunnen passen op de werkvloer.
Trainer van de workshop

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven door:


Ellen

Yoga, meditatie en mindfulness makkelijk toegankelijk maken bij werkend Nederland. Zodat de werkstress daalt en het plezier stijgt. Dat is precies wat Ellen wil bereiken met de trainingen die ze namens Firma Vitaliteit faciliteert. Want Ellen is ervan overtuigd dat je niet op een berg in India hoeft te wonen om meer balans in je drukke, werkende leven te realiseren.

Specialisme
Ellen heeft een brede achtergrond en veel ervaring als trainer. Dat stelt haar in staat om werknemers op een nuchtere manier kennis te laten maken met de voordelen van yoga, meditatie en mindfulness. Daarbij koppelt ze haar sterke theoretische kennis aan een warme, praktijkgerichte benadering.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
2 uur€795,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

We vinden het erg belangrijk dat de workshop zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie en behoefte. Om dat te waarborgen doorlopen we vóór de workshop een aantal stappen:

 1. Na jullie aanvraag plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. We sturen je na het gesprek een vrijblijvende offerte.
 2. Enthousiast over de samenwerking? Fijn! Na het akkoord op de offerte sturen we een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer leren over jullie situatie.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de workshop af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


We maken tijdens onze workshops gebruik van de actief leren-methode. Daarmee kunnen we in korte tijd toewerken naar een optimaal leerrendement.

Deze methode houdt in dat de deelnemers veelvuldig zelf aan de slag gaan met de lesstof. Om dat te realiseren wisselen onze trainers de benodigde theorie regelmatig af met praktische onderdelen, zoals opdrachten, oefeningen en reflectie. Door deze manier van werken ontstaan snel handvatten die deelnemers in de toekomst in hun werk kunnen toepassen.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

De workshop in het kort

Duur: 1,5 of 2,5 uur


Vanaf: €645,00 excl. btw


Groep: In overleg


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze vitaliteit workshop volgen?

Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al twee jaar bij ons langs om vitaliteit workshops te organiseren. De communicatie is altijd snel en de trainingen zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat workshops bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante workshops. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze gemiddelde
klantwaardering is een 8,6.

150+ klanten

We helpen klanten verspreid
door heel Nederland.

#1 trainers

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde trainers.

Actief leren

Onze workshops laten
deelnemers actief leren.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Heb je interesse in een van onze incompany vitaliteit workshops?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.