Chat with us, powered by LiveChat

Boek onze vitaliteit workshop

Effectief time management

Home » Vitaliteit workshops » Effectief Time management

Vitaliteit workshop Effectief time management

Druk, druk, druk. Je bent al een half uur langer aan het werken dan gepland. En je moet nog twee rapporten en 11 e-mails verwerken. Het werk lijkt oneindig en je zit in flinke tijdnood. Dat gevoel resulteert bij veel mensen in stress. En dat wil je voorkomen, want dat heeft een negatieve invloed op jouw vitaliteit. Het is daarom goed om jezelf regelmatig af te vragen of je beter met je tijd om kan gaan. Want effectief time management zorgt ervoor dat je meer gedaan krijgt in minder tijd.

Het toepassen van goed time management doet wonderen voor je vitaliteit en moraal

Wij beloven je dat je ontzettend grote verbeteringen kan behalen door simpelweg time management toe te passen. Dat is namelijk een methode die je dwingt om vele malen efficiënter te werken. Zo houd je het overzicht, maak je meer progressie en ben je effectiever. Je zal zien dat je meer gedaan krijgt, meer voldoening voelt en daardoor gelukkiger bent. Daarnaast reduceer je gevoelens van stress en voorkom je zaken als een burn-out. Je zal vast kunnen raden wat voor invloed dat heeft op jouw vitaliteit.

Wil jij ook het maximale uit je tijd halen? Zodat je stress en werkdruk minimaliseert? Dan is onze workshop effectief time management geschikt voor je. Onder het kopje ‘Inhoud’ vertellen we je precies wat je mag verwachten.

Inhoud van de workshop

De punten hieronder geven een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • We starten met reflectie. Zo maken we inzichtelijk hoe jullie huidige situatie is. In hoeverre zijn jullie al bekend met time management? En waarin willen jij en je collega’s je ontwikkelen?
 • Time management wordt gebruikt om efficiënt te werken. Het doel is om dingen gedaan te krijgen. Wij delen de theorie achter time management uitgebreid met je.
 • Doelen stellen is een belangrijk aspect. Maar dat is voor sommigen best lastig. Daarom besteden we in de workshop aandacht aan dit onderwerp.
 • Het hebben van een goede mindset is essentieel bij time management. Maar wat is die mindset precies? En hoe leer je hem jezelf aan?
 • We delen verschillende time management technieken met je. Zo leer je welke er allemaal zijn en welke het beste bij jou passen.
 • We oefenen uitgebreid met de verschillende technieken, zodat je in staat bent om deze technieken in de toekomst zelf toe te kunnen passen.
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je leert de theorie over time management, verschillende time management technieken en de verschillende toepassingen.
 • Je begrijpt het belang van time management en bent overtuigt van alle voordelen die het met zich meebrengt.
 • Je krijgt de verschillende methodes goed onder de knie, zodat je deze in de toekomst zelfstandig kan toepassen.
 • Je verzamelt concrete handvatten om effectiever en efficiënter te werken met behulp van deze methode.
 • Je krijgt meer werk gedaan in minder tijd, met meer werkgeluk, minder stress en een verhoogde productiviteit tot gevolg.
Trainer van de workshop

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze workshop wordt gegeven door:


Paola

Kenmerkend voor Paola is haar enthousiasme en professionaliteit bij het krachtiger maken van mensen en organisaties. Haar nuchtere, aardse kijk en gevoel voor humor komen daarbij goed van pas.

Om ‘het leren’ een boost te geven, werkt ze met principes uit het breinleren en breinleiderschap. Door het inzetten van bijbehorende werkvormen wordt ‘leren’ versneld. Bovendien wordt leren ‘leuker’! Het is een sport om zoveel mogelijk diepgang te bereiken, zodat resultaten en verbeteringen echt gefaciliteerd worden.

Paola is ervan overtuigd dat als een training aansluit bij de sfeer en cultuur van de organisatie; er pas echt maatwerk geleverd wordt.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
2 uur€795,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

We vinden het erg belangrijk dat de workshop zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie en behoefte. Om dat te waarborgen doorlopen we vóór de workshop een aantal stappen:

 1. Na jullie aanvraag plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. We sturen je na het gesprek een vrijblijvende offerte.
 2. Enthousiast over de samenwerking? Fijn! Na het akkoord op de offerte sturen we een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer leren over jullie situatie.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de workshop af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


We maken tijdens onze workshops gebruik van de actief leren-methode. Daarmee kunnen we in korte tijd toewerken naar een optimaal leerrendement.

Deze methode houdt in dat de deelnemers veelvuldig zelf aan de slag gaan met de lesstof. Om dat te realiseren wisselen onze trainers de benodigde theorie regelmatig af met praktische onderdelen, zoals opdrachten, oefeningen en reflectie. Door deze manier van werken ontstaan snel handvatten die deelnemers in de toekomst in hun werk kunnen toepassen.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

De workshop in het kort

Duur: 2, 4 of 7 uur


Vanaf: €845,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze vitaliteit workshop volgen?

Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze gemiddelde
klantwaardering is een 8,6.

150+ klanten

We helpen klanten verspreid
door heel Nederland.

#1 begeleiders

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde begeleiders.

Praktische sessies

Praktische activiteiten,
direct op de werkvloer.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.