Chat with us, powered by LiveChat

Boek onze vitaliteit workshop

Talenten ontdekken

Home » Vitaliteit workshops » Talenten ontdekken

Workshop Talenten ontdekken

Iedereen binnen de organisatie heeft zijn of haar eigen talenten. Zo heeft iedereen dus ook een eigen unieke toegevoegde waarde. Het zijn de dingen waar iemand in uitblinkt, die bijna vanzelf lijken te gaan. Maar het is dan wel belangrijk dat je ook wéét welke talenten je hebt. Want als je die kent kan je ze benutten. En dat is prettig voor jou, maar ook voor de organisatie. Want als jij gaat doen waar je écht heel goed in bent, profiteert ook jouw werkgever daarvan.

Werken vanuit ieders talent zorgt voor werkgeluk, teamgevoel en prestaties

Zoals gezegd: het is belangrijk om je talenten te kennen. Want dat zorgt ervoor dat je vanuit je kracht kan gaan werken en mooie prestaties kan neerzetten. Je zal merken dat dat een positieve impact heeft op jouw zelfvertrouwen en motivatie. En dat is op zijn beurt weer heel erg goed voor je vitaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de voordelen op teamniveau. Want teams die elkaars talenten kennen (en benutten) werken veel efficiënter en effectiever samen. Win-win dus!

Benieuwd naar de workshop en alle onontdekte talenten binnen het team? Onder het kopje ‘inhoud’ vertellen we je precies wat je kan verwachten.

Inhoud van de workshop

De punten hieronder geven een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • Je gaat op zoek naar jouw eigen individuele persoonlijkheid, jouw talenten en de unieke waarde die je daarmee biedt.
 • Je analyseert je huidige rol als werknemer. Waar liggen je krachten en benut je die wel genoeg? Wat zou je anders kunnen doen om je eigen talent meer te benutten?
 • In verschillende opdrachten ontdek je waar je energie van krijgt en wat je juist energie kost. Waarom is dat en hoe kan je het aanpassen?
 • Je deelt jouw uitslag met die van je collega’s. Dan kunnen jullie samen ontdekken waar de talenten binnen het team liggen.
 • Jij en je collega’s maken samen een concreet actieplan zodat jullie de nieuwe talenten kunnen benutten om tot een betere samenwerking te komen.
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je ontdekt de theorie van talent management en leert over de waarde die werken vanuit je talent oplevert.
 • Je krijgt inzicht over alle unieke talenten en kwaliteiten die jullie op individueel en teamniveau bezitten.
 • Je ervaart hoe jullie ervoor kunnen zorgen dat alle talenten binnen het team op een zo effectief mogelijke manieren kunnen worden benut.
 • Je wint zelfvertrouwen, vertrouwen in elkaar en werkplezier. Dat is goed voor jouw motivatie en de prestaties.
Trainer van de workshop

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze workshop wordt gegeven door:


Joëlla

Als communicatiedeskundige en stylist is Joëlla specialist in personal styling en persoonlijke presentatie. Ze spreekt met know-how en passie over onderwerpen als: talentontwikkeling, non-verbale communicatie, personal branding, online en offline persoonlijke presentatie, eerste indrukken, kleur, stijl & mode trends.

Joëlla heeft een online marketing achtergrond van zes jaar met o.a. drie jaar ervaring in de zakenwereld in Londen. Naast de workshops die ze bij Firma Vitaliteit verzorgt heeft ze een eigen personal styling bureau.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
2 uur€795,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

We vinden het erg belangrijk dat de workshop zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie en behoefte. Om dat te waarborgen doorlopen we vóór de workshop een aantal stappen:

 1. Na jullie aanvraag plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. We sturen je na het gesprek een vrijblijvende offerte.
 2. Enthousiast over de samenwerking? Fijn! Na het akkoord op de offerte sturen we een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer leren over jullie situatie.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de workshop af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


We maken tijdens onze workshops gebruik van de actief leren-methode. Daarmee kunnen we in korte tijd toewerken naar een optimaal leerrendement.

Deze methode houdt in dat de deelnemers veelvuldig zelf aan de slag gaan met de lesstof. Om dat te realiseren wisselen onze trainers de benodigde theorie regelmatig af met praktische onderdelen, zoals opdrachten, oefeningen en reflectie. Door deze manier van werken ontstaan snel handvatten die deelnemers in de toekomst in hun werk kunnen toepassen.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

De workshop in het kort

Duur: 2, 4 of 7 uur


Vanaf: €845,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze vitaliteit workshop volgen?

Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al twee jaar bij ons langs om vitaliteit workshops te organiseren. De communicatie is altijd snel en de trainingen zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat workshops bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante workshops. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze gemiddelde
klantwaardering is een 8,6.

150+ klanten

We helpen klanten verspreid
door heel Nederland.

#1 trainers

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde trainers.

Actief leren

Onze workshops laten
deelnemers actief leren.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Heb je interesse in een van onze incompany vitaliteit workshops?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.