Chat with us, powered by LiveChat

Boek onze vitaliteit workshop

Speeddaten met collega’s

Home » Vitaliteit workshops » Speeddaten met collega’s

Vitaliteit workshop Speeddaten met collega’s

De meest vitale teams hebben iets gemeen. De medewerkers hebben tijd en aandacht besteed aan de sociale kant van de samenwerking die zij hebben. Want dat sociale contact zorgt ervoor dat je een persoonlijke klik met elkaar ervaart. Daardoor groeit het onderlinge vertrouwen, het werkplezier en het teamgevoel. En dat is op zijn beurt weer ontzettend positief voor de vitaliteit van de teamleden. Een absolute win/win-situatie dus.

Speeddaten met collega’s: met spellen, oefeningen en uitdagingen naar meer sociale verbinding

Het is nu dus duidelijk dat werken aan de onderlinge verstandhouding erg waardevol is. Want goede, hechte sociale verbindingen dragen direct bij aan de vitaliteit. In de workshop Speeddaten met collega’s gaan we die onderlinge verbindingen versterken. Maar niet op een saaie manier. We gaan aan de slag met verschillende interactieve games, oefeningen en opdrachten. Zo achterhaal je elkaars competenties en expertises, maar ook elkaars stoutste dromen of gekste gewoontes.

Durven jij en je collega’s het aan om echte verbinding aan te gaan? Zodat jullie je allemaal nóg beter gaan voelen in jullie werkomgeving? Dan is deze workshop een geweldige kans om dat te doen. Onder het kopje ‘Inhoud’ vertellen we je precies wat er aan bod komt.

Inhoud van de workshop

De punten hieronder geven een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • We starten de dag met een bruisend begin om de deelnemers meteen in de juiste stemming te brengen voor een boeiend speeddate-avontuur.
 • We nemen uitgebreid de tijd om de waarde van een sterke klik en onderlinge relaties te belichten. Wat maakt deze connectie zo doorslaggevend?
 • Onze speeddate zit vol met uitdagende opdrachten, interessante weddenschappen en spannende uitdagingen. Op een interactieve manier krijg je de kans om elkaars dromen, ambities en persoonlijke verhalen te ontdekken.
 • Met het ‘over de streep’ moment dagen we je uit om openhartig te zijn over stellingen die op jou van toepassing zijn. Durf je jezelf bloot te geven?
 • Na alle inspanningen evalueren we samen hoe goed jullie elkaar nu kennen. Dit doen we in een gezamenlijke sessie, waarbij er tevens ruimte is om inzichten te delen, ervaringen uit te wisselen en eventuele vervolgafspraken te bespreken.
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je leert je collega’s beter kennen, met de nadruk op het persoonlijke vlak.
 • Je haalt de onderlinge banden aan, voelt meer wederzijds vertrouwen en een sterkere teamgeest.
 • Je voelt je meer verbonden met de mensen om je heen, waardoor je sociale vitaliteit een boost krijgt.
 • Je hebt een geweldige dag gehad, waarbij verbinding, plezier en openheid centraal hebben gestaan.
Trainer van de workshop

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze workshop wordt gegeven door:


Paola

Kenmerkend voor Paola is haar enthousiasme en professionaliteit bij het krachtiger maken van mensen en organisaties. Haar nuchtere, aardse kijk en gevoel voor humor komen daarbij goed van pas.

Om ‘het leren’ een boost te geven, werkt ze met principes uit het breinleren en breinleiderschap. Door het inzetten van bijbehorende werkvormen wordt ‘leren’ versneld. Bovendien wordt leren ‘leuker’! Het is een sport om zoveel mogelijk diepgang te bereiken, zodat resultaten en verbeteringen echt gefaciliteerd worden.

Paola is ervan overtuigd dat als een training aansluit bij de sfeer en cultuur van de organisatie; er pas echt maatwerk geleverd wordt.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
In overlegIn overlegIn overleg

Proces voor de workshop

We vinden het erg belangrijk dat de workshop zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie en behoefte. Om dat te waarborgen doorlopen we vóór de workshop een aantal stappen:

 1. Na jullie aanvraag plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. We sturen je na het gesprek een vrijblijvende offerte.
 2. Enthousiast over de samenwerking? Fijn! Na het akkoord op de offerte sturen we een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer leren over jullie situatie.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de workshop af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


We maken tijdens onze workshops gebruik van de actief leren-methode. Daarmee kunnen we in korte tijd toewerken naar een optimaal leerrendement.

Deze methode houdt in dat de deelnemers veelvuldig zelf aan de slag gaan met de lesstof. Om dat te realiseren wisselen onze trainers de benodigde theorie regelmatig af met praktische onderdelen, zoals opdrachten, oefeningen en reflectie. Door deze manier van werken ontstaan snel handvatten die deelnemers in de toekomst in hun werk kunnen toepassen.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

De workshop in het kort

Duur: In overleg


Vanaf: Op aanvraag


Groep: In overleg


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze vitaliteit workshop volgen?

Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.