Chat with us, powered by LiveChat

Boek onze vitaliteit workshop

Prioriteiten en planning

Home » Vitaliteit workshops » Prioriteiten en planning

Vitaliteit workshop Prioriteiten en planning

Prioriteiten stellen en plannen is tegenwoordig een voorwaarde om stressvrij, ontspannen en vitaal te werken. Dynamiek viert namelijk hoogtij op de werkvloer. Elke dag hebben we weer deadlines, vergaderingen met collega’s, afspraken buiten de deur, ad hoc werkzaamheden en een volle mailbox. Tussendoor kan er ook nog eens een crisissituatie ontstaan, zodat het nog lastiger wordt om het overzicht te bewaren. Gelukkig kan iedereen leren om de rust te bewaren om gezond en productief te werken. 

Workshop Prioriteiten en planning: ontdek hoe je het overzicht (terug)krijgt en ontspannen en met plezier je werk doet

In de workshop Prioriteiten en planning kom je erachter hoe je de regie (terug) neemt over jouw agenda en je werkzaamheden. Je leert alle voordelen van prioriteren en plannen én we leren je alle methoden en tactieken om dit effectief te kunnen doen. Op die manier bepaal jijzelf je agenda en je werkvolgorde. Daardoor ervaar je minder werkdruk en stress tijdens je werk en start je elke dag weer fris en vol energie met je werkzaamheden. Ook verbeter je op een gezonde manier je output en prestaties. Dubbele winst dus!

Wil je graag leren hoe je prioriteiten stelt en je agenda effectief beheert? Dan zal deze workshop je helpen. Onder het kopje ‘Inhoud’ ontdek je wat in de workshop aan bod komt.

Inhoud van de workshop

De punten hieronder geven een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • Door op jezelf en elkaar te reflecteren wordt het duidelijk hoe er nu met prioriteren en plannen wordt omgegaan. Wat gaat er goed en wat kan er beter?
 • We behandelen de theorie achter deze onderwerpen. Wat is volgens de boeken de beste manier om te leren plannen en prioriteren?
 • Je leert diverse methodes om duidelijke prioriteiten te stellen en je agenda te beheren. Je gaat ook direct met deze methodes aan de slag, zodat je ze goed in de vingers krijgt.
 • Je komt er daardoor achter welke methodes voor jou goed werken en welke minder geschikt zijn.
 • We behandelen thema’s als omgaan met druk en urgentie, het stellen en bewaken van deadlines en verwachtingsmanagement.
 • We gaan dieper in op de persoonlijke eigenschappen die jou helpen om overzicht te behouden.
 • We geven concrete handvatten en take-aways, zodat jij op je werk effectief prioriteiten kan stellen en de baas bent over je planning.
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je weet waarom het belangrijk en nuttig is om prioriteiten te stellen en je eigen planning te beheren.
 • Je ontdekt diverse methodes om te prioriteren en te plannen zodat je actief en effectief aan de slag kan met dit onderwerp.
 • Je leert welk persoonlijke eigenschappen helpen bij het plannen en het stellen van prioriteiten en je weet hoe je deze eigenschappen kunt ontwikkelen of verbeteren.
 • Je neemt de regie over jouw planning, zodat je met meer rust en vol concentratie en energie je werk kan doen.
 • Je productiviteit, vitaliteit en zelfvertrouwen krijgen een boost omdat je zelf het heft in handen neemt. 
Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
2 uur€795,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

We vinden het erg belangrijk dat de workshop zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie en behoefte. Om dat te waarborgen doorlopen we vóór de workshop een aantal stappen:

 1. Na jullie aanvraag plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. We sturen je na het gesprek een vrijblijvende offerte.
 2. Enthousiast over de samenwerking? Fijn! Na het akkoord op de offerte sturen we een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer leren over jullie situatie.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de workshop af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


We maken tijdens onze workshops gebruik van de actief leren-methode. Daarmee kunnen we in korte tijd toewerken naar een optimaal leerrendement.

Deze methode houdt in dat de deelnemers veelvuldig zelf aan de slag gaan met de lesstof. Om dat te realiseren wisselen onze trainers de benodigde theorie regelmatig af met praktische onderdelen, zoals opdrachten, oefeningen en reflectie. Door deze manier van werken ontstaan snel handvatten die deelnemers in de toekomst in hun werk kunnen toepassen.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

De workshop in het kort

Duur: 2, 4 of 7 uur


Vanaf: €845,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze vitaliteit workshop volgen?

Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze gemiddelde
klantwaardering is een 8,6.

150+ klanten

We helpen klanten verspreid
door heel Nederland.

#1 begeleiders

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde begeleiders.

Praktische sessies

Praktische activiteiten,
direct op de werkvloer.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.