Chat with us, powered by LiveChat

Boek onze vitaliteit workshop

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Home » Vitaliteit workshops » Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Workshop Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Wil je graag meer bereiken op de werkvloer? Tijdens een brainstorm met collega’s wil je bijvoorbeeld dat jouw boodschap beter overkomt. Of tijdens een presentatie voor een klant wil je deze op een positieve manier beïnvloeden zodat je jouw doel behaalt. Oftewel: je wilt communiceren met meer impact. Dat is een logische wens, want door impact te maken voel jij je beter op je werk en schiet je productiviteit omhoog. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) kan de oplossing voor je zijn!

Workshop NLP: meer impact op de werkvloer voor meer effectiviteit, werkplezier en vitaliteit

NLP is een veelgebruikte methode om effectief te communiceren. Tijdens de workshop geven we je uitleg over de achtergrond en leer je om de praktische technieken onder de knie te krijgen. Daardoor krijg je inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen, en zal je op de werkvloer veel meer voor elkaar krijgen. Je kunt bijvoorbeeld je punt beter overbrengen, je doet je werkzaamheden met meer succes of je kunt beter je grenzen aangeven. Ook in teamverband is NLP erg nuttig. Een effectievere communicatie zorgt namelijk voor een gezonde samenwerking. Kort samengevat: je werk wordt leuker, vloeiender en makkelijker. En dat heeft een positieve uitwerking op je vitaliteit.

Willen jij en je collega’s meer te weten komen over NLP? Dan is deze workshop interessant voor jullie. Hieronder zetten we het programma uiteen.

Inhoud van de workshop

De punten hieronder geven een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • Je vergroot je kennis over de achtergrond en inhoud van NLP. Hoe werkt deze methode en waarom is het nuttig?
 • Met de nodig kennis op zak brengen jij en je collega’s in kaart in hoeverre jullie al NLP-technieken toepassen. Welke technieken zijn dit en welke invloed hebben ze?
 • Je leert welke NLP-technieken je kunt gebruiken om effectiever en met meer impact te communiceren met jezelf en met anderen.
 • Je doet samen met je collega’s verschillende rollenspellen en voert praktische opdrachten uit om te oefenen met de verschillende technieken van NLP.
 • We gaan dieper in op de invloed van zintuigen en taal- en woordkeuze op de effectiviteit van jouw communicatie.
 • Jij en je collega’s inventariseren hoe deze methode kan zorgen voor een nog hechtere band tussen de teamleden en een fijne samenwerking.
 • We werken tijdens de workshop toe naar een praktisch plan van aanpak met concrete handvatten voor het gebruik van NLP.
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je kent de theorie, ins & outs en voordelen van NLP. Daarnaast ben je op de hoogte van de invloed van zintuigen en taal- en woordkeuze op communicatie.
 • Je weet welke NLP-technieken jij al inzet op de werkvloer en wat de impact daarvan is.
 • Door via opdrachten en rollenspellen te oefenen met diverse NLP-technieken lukt het jou om deze methode zelfstandig en met plezier toe te passen en je communicatie te verbeteren.
 • Jij en je collega’s weten hoe jullie door NLP als team meer voor elkaar krijgen en een fijne en energieke werksfeer creëren.
 • Je bent in staat om effectiever te communiceren waardoor je jouw gestelde doelen bereikt. Dat verhoogt jouw vitaliteit.
Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
2 uur€795,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

We vinden het erg belangrijk dat de workshop zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie en behoefte. Om dat te waarborgen doorlopen we vóór de workshop een aantal stappen:

 1. Na jullie aanvraag plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. We sturen je na het gesprek een vrijblijvende offerte.
 2. Enthousiast over de samenwerking? Fijn! Na het akkoord op de offerte sturen we een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer leren over jullie situatie.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de workshop af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


We maken tijdens onze workshops gebruik van de actief leren-methode. Daarmee kunnen we in korte tijd toewerken naar een optimaal leerrendement.

Deze methode houdt in dat de deelnemers veelvuldig zelf aan de slag gaan met de lesstof. Om dat te realiseren wisselen onze trainers de benodigde theorie regelmatig af met praktische onderdelen, zoals opdrachten, oefeningen en reflectie. Door deze manier van werken ontstaan snel handvatten die deelnemers in de toekomst in hun werk kunnen toepassen.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

De workshop in het kort

Duur: 2, 4 of 7 uur


Vanaf: €845,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze vitaliteit workshop volgen?

Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al twee jaar bij ons langs om vitaliteit workshops te organiseren. De communicatie is altijd snel en de trainingen zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat workshops bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante workshops. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze gemiddelde
klantwaardering is een 8,6.

150+ klanten

We helpen klanten verspreid
door heel Nederland.

#1 trainers

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde trainers.

Actief leren

Onze workshops laten
deelnemers actief leren.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Heb je interesse in een van onze incompany vitaliteit workshops?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.