Chat with us, powered by LiveChat

Boek onze vitaliteit workshop

Meditatie op kantoor

Home » Vitaliteit workshops » Meditatie op kantoor

Workshop Meditatie op kantoor

Meditatie op het werk? Nog niet zo gebruikelijk in Nederland, maar wel heel effectief! Want als je denkt dat je een ‘zweverige’ levensstijl moet hebben om te profiteren van de voordelen van meditatie, dan heb je het mis. Er zijn ontzettend veel meditatievormen en wij zijn fan van concentratiemeditatie. 

Start met meditatie en pluk de vruchten: meer focus, meer rust en een gezonder lichaam

Regelmatige beoefening van deze meditatievorm zorgt dus o.a. voor een betere focus, meer rust, minder (werk)stress en een gezonder lichaam. En dit kan natuurlijk in een speciale meditatieruimte op kantoor (jaja, er zijn steeds meer bedrijven die dat hebben) maar ook voor of na je werk, óf even kort in je pauze op het toilet.

Vergelijk het met het trainen van je spieren op de sportschool. Als je dit regelmatig doet, heb je daar de hele dag profijt van. Zo werkt het ook met meditatie, je traint als het ware je concentratiespier. Gevolg is dat je minder slaap nodig hebt, minder afgeleid bent en dat je effectiever leeft en werkt. Tijdens de workshop leggen we je uit dit werkt en oefenen we er volop mee. En je zult merken dat het tegelijkertijd super simpel en best moeilijk is.

Inhoud van de workshop

De punten hieronder geven een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • We leggen je uit hoe een drukke mind er uitziet in je brein en wat er gebeurt als je mediteert.
 • We leren je dat je je gedachten en emoties niet kunt stopzetten maar dat je met meditatie er wel voor kunt zorgen dat je er minder door meegesleept wordt.
 • We behandelen stapsgewijs de meditatietechniek waarbij je gebruik maakt van je ademhaling, een enorm handig instrument wat je altijd bij je hebt.
 • We oefenen er volop mee zodat je ervaart wat er gebeurt en precies weet hoe je het thuis of op het werk kunt toepassen.
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je hebt kennisgemaakt met meditatie, weet wat het is en wat het voor je kan betekenen.
 • Je weet hoe de techniek werkt en je bent er klaar voor om deze thuis of op het werk toe te passen.
 • Kortom: je bent klaar om te gaan werken aan meer rust, minder stress en een effectiever (werk)leven.
Trainer van de workshop

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven door:


Ellen

Yoga, meditatie en mindfulness makkelijk toegankelijk maken bij werkend Nederland. Zodat de werkstress daalt en het plezier stijgt. Dat is precies wat Ellen wil bereiken met de trainingen die ze namens Firma Vitaliteit faciliteert. Want Ellen is ervan overtuigd dat je niet op een berg in India hoeft te wonen om meer balans in je drukke, werkende leven te realiseren.

Specialisme
Ellen heeft een brede achtergrond en veel ervaring als trainer. Dat stelt haar in staat om werknemers op een nuchtere manier kennis te laten maken met de voordelen van yoga, meditatie en mindfulness. Daarbij koppelt ze haar sterke theoretische kennis aan een warme, praktijkgerichte benadering.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
1,5 uur€745,00In overleg
2,5 uur€795,00In overleg

Proces voor de workshop

We vinden het erg belangrijk dat de workshop zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie en behoefte. Om dat te waarborgen doorlopen we vóór de workshop een aantal stappen:

 1. Na jullie aanvraag plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. We sturen je na het gesprek een vrijblijvende offerte.
 2. Enthousiast over de samenwerking? Fijn! Na het akkoord op de offerte sturen we een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer leren over jullie situatie.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de workshop af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


We maken tijdens onze workshops gebruik van de actief leren-methode. Daarmee kunnen we in korte tijd toewerken naar een optimaal leerrendement.

Deze methode houdt in dat de deelnemers veelvuldig zelf aan de slag gaan met de lesstof. Om dat te realiseren wisselen onze trainers de benodigde theorie regelmatig af met praktische onderdelen, zoals opdrachten, oefeningen en reflectie. Door deze manier van werken ontstaan snel handvatten die deelnemers in de toekomst in hun werk kunnen toepassen.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

De workshop in het kort

Duur: 1,5 of 2,5 uur


Vanaf: €695,00 excl. btw


Groep: In overleg


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze vitaliteit workshop volgen?

Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al twee jaar bij ons langs om vitaliteit workshops te organiseren. De communicatie is altijd snel en de trainingen zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat workshops bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante workshops. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze gemiddelde
klantwaardering is een 8,6.

150+ klanten

We helpen klanten verspreid
door heel Nederland.

#1 trainers

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde trainers.

Actief leren

Onze workshops laten
deelnemers actief leren.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Heb je interesse in een van onze incompany vitaliteit workshops?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.