Chat with us, powered by LiveChat

Boek onze vitaliteit workshop

Lachen is gezond

Home » Vitaliteit workshops » Lachen is gezond

Vitaliteit workshop Lachen is gezond

Dat lachen gezond is zal voor niemand een verrassing zijn. We adviseren werkend Nederland dan ook om zo veel mogelijk met elkaar te lachen. Maken jullie genoeg plezier? Of is het doorgaans maar een saaie bedoeling? Dat laatste zou jammer zijn, want lachen is een uitstekende manier om aan de vitaliteit te werken. Het zorgt voor ontspanning, plezier en het stimuleert de onderlinge verbinding. Allemaal zaken die bijdragen aan jouw vitaliteit.

Samen lachen doe je voor ontspanning, plezier en onderlinge verbinding.

Maar lachen kan voor sommige medewerkers best wel spannend zijn. Zeker de manier van lachen waar we in deze workshop mee aan de slag gaan. Want we gaan zachtjes lachen, maar ook flink bulderen. En dat allemaal spontaan. Soms zelfs op commando. Dat is best spannend.

Gelukkig is onze lachcoach gespecialiseerd in het stapsgewijs stimuleren van de lachspieren. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zich veilig voelt in de groep. Langzaam bouwen we het lachen op, totdat jij en je collega’s over de grond rollen van het lachen. Absoluut een bijzondere ervaring. Na afloop zal je merken dat je meer ontspanning en verbinding voelt.

Inhoud van de workshop

De punten hieronder geven een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


  • We nemen je mee in de vele voordelen die lachen te bieden heeft. Want samen lachen brengt nogal wat benefits met zich mee.
  • Onder begeleiding van onze lachcoach gaan jullie de lachspieren flink aanspannen. In verschillende opdrachten en oefeningen wekken we stapsgewijs te lachen op. Net zolang tot jullie huilen van het lachen. Plezier is gegarandeerd!
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


  • Je voelt je na afloop van de lachworkshop meer verbonden met je collega’s;
  • Je hebt een heerlijke tijd gehad waar je nog lang over napraat;
  • Je bent na de workshop blij, voldaan en vrolijk. Dat merk je de weken daarna terug in je vitaliteit.
Trainer van de workshop

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze workshop wordt gegeven door:


Bente

Bente verzorgt namens Firma Vitaliteit meerdere workshops op het gebied van vitaliteit en werkplezier. Daarin vindt zij het vooral belangrijk dat de sessies energiek en leuk zijn. 

Bente organiseert workshops voor Firma Vitaliteit sinds 2018. Zij gelooft dat lachen en spelenderwijs leren veel positieve uitwerkingen heeft. Niet alleen leren deelnemers makkelijker, maar het draagt ook bij aan het terugdringen van stressgerelateerde klachten op de werkvloer. In haar workshops mag je dus een hoop plezier en leerrendement verwachten.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
1 uur€695,00In overleg
1,5 uur€745,00In overleg

Proces voor de workshop

We vinden het erg belangrijk dat de workshop zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie en behoefte. Om dat te waarborgen doorlopen we vóór de workshop een aantal stappen:

  1. Na jullie aanvraag plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. We sturen je na het gesprek een vrijblijvende offerte.
  2. Enthousiast over de samenwerking? Fijn! Na het akkoord op de offerte sturen we een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer leren over jullie situatie.
  3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de workshop af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
  4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


We maken tijdens onze workshops gebruik van de actief leren-methode. Daarmee kunnen we in korte tijd toewerken naar een optimaal leerrendement.

Deze methode houdt in dat de deelnemers veelvuldig zelf aan de slag gaan met de lesstof. Om dat te realiseren wisselen onze trainers de benodigde theorie regelmatig af met praktische onderdelen, zoals opdrachten, oefeningen en reflectie. Door deze manier van werken ontstaan snel handvatten die deelnemers in de toekomst in hun werk kunnen toepassen.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

De workshop in het kort

Duur: 1,5 of 2,5 uur


Vanaf: €645,00 excl. btw


Groep: In overleg


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze vitaliteit workshop volgen?

Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze gemiddelde
klantwaardering is een 8,6.

150+ klanten

We helpen klanten verspreid
door heel Nederland.

#1 begeleiders

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde begeleiders.

Praktische sessies

Praktische activiteiten,
direct op de werkvloer.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.