Boek onze vitaliteit workshop

7 eigenschappen voor een vitaler leven

Home » Vitaliteit workshops » 7 eigenschappen voor een vitaler leven

Vitaliteit workshop 7 eigenschappen voor een vitaler leven

Vitaler leven. Dat willen we allemaal wel. Zodat je met meer energie en plezier kan genieten van zowel je werk- als privéleven. Toch blijkt het voor veel mensen een uitdaging om dit voor elkaar te krijgen. Sommigen weten niet hóé ze vitaler moeten leven, anderen missen misschien de motivatie. Hoe dan ook: wat positieve stimulans kan voor niemand kwaad.

Ontdek de 7 eigenschappen om vitaler te leven en verzamel alle handvatten die je nodig hebt

We hebben goed nieuws! In onze workshop 7 eigenschappen voor een vitaler leven geven we je kennis en kunde om vitaal te kunnen leven. We leren je om in control te zijn. Zodat je grip hebt op de tijd, jouw prestaties, je balans en alle andere dingen die je belangrijk vindt. We zoomen in op de eigenschappen die je moet aanspreken om dit te realiseren. Denk daarbij aan zaken als zelfonderzoek, doelen stellen en plannen maken, communicatie en doortastendheid.

Ben je benieuwd naar de 7 eigenschappen die je kan benutten om een vitaler leven te leiden? Dan is deze workshop perfect. Onder het kopje ‘Inhoud’ vertellen we wat je mag verwachten.

Inhoud van de workshop

De punten hieronder geven een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • Een vitaal leven heeft ontzettend veel voordelen. Maar welke zijn dat precies?
 • We onderzoeken wie je bent, wat je wil bereiken en hoe je daar het beste kan komen. Hoe vitaal leef je nu? En op welke fronten zou je jezelf willen ontwikkelen?
 • We behandelen het thema ‘interactie’. De interactie met mensen om je heen heeft namelijk grote invloed op jouw vitaliteit. 
 • Je ontdekt de 7 eigenschappen voor een vitaler leven. Daarnaast krijg je uitgebreid de kans om deze eigenschappen te oefenen, dankzij de oefeningen, opdrachten en rollenspellen.
 • We gaan bezig met verankering. Nu je de 7 eigenschappen hebt ontdekt wil je deze graag toepassen in de praktijk. De hamvraag: wat ga je vanaf morgen anders doen?
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je weet welke 7 eigenschappen je moet aanboren om in control te zijn en een vitaal leven te leiden.
 • Je weet je wie je bent en wat je nodig hebt om je goed te voelen.
 • Je kijkt er naar uit om zaken in je leven te gaan verbeteren, omdat je nu weet hoe je dat kan aanpakken.
 • Je hebt skills om je doelen te bepalen (en te behalen!).
 • Je communicatie met mensen om je heen verbetert, waarbij wederzijds begrip jouw doelstelling is. 
Trainer van de workshop

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze workshop wordt gegeven door:


Sylvie

Sylvie is een energieke, ervaren facilitator die gelooft dat iedereen ongebruikte potentie heeft én dat we allemaal onze eigen blindspots hebben.  Die potentie probeert ze in de workshops die ze voor Firma Vitaliteit organiseert te ontdekken en benutten.

Sylvie heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer binnen grote corporates in het bedrijfsleven. Daarnaast is ze in 2011 gecertificeerd als internationaal facilitator van het wereldbekende programma ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’. Haar kennis en ervaring zet ze in om van iedere workshop een succes te maken. Met altijd een vleugje humor. Er wordt dus hard gewerkt, veel geleerd en vaak gelachen!

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

We vinden het erg belangrijk dat de workshop zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie en behoefte. Om dat te waarborgen doorlopen we vóór de workshop een aantal stappen:

 1. Na jullie aanvraag plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. We sturen je na het gesprek een vrijblijvende offerte.
 2. Enthousiast over de samenwerking? Fijn! Na het akkoord op de offerte sturen we een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer leren over jullie situatie.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de workshop af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


We maken tijdens onze workshops gebruik van de actief leren-methode. Daarmee kunnen we in korte tijd toewerken naar een optimaal leerrendement.

Deze methode houdt in dat de deelnemers veelvuldig zelf aan de slag gaan met de lesstof. Om dat te realiseren wisselen onze trainers de benodigde theorie regelmatig af met praktische onderdelen, zoals opdrachten, oefeningen en reflectie. Door deze manier van werken ontstaan snel handvatten die deelnemers in de toekomst in hun werk kunnen toepassen.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

De workshop in het kort

Duur: 4 of 7 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze vitaliteit workshop volgen?

Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze gemiddelde
klantwaardering is een 8,6.

150+ klanten

We helpen klanten verspreid
door heel Nederland.

#1 begeleiders

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde begeleiders.

Praktische sessies

Praktische activiteiten,
direct op de werkvloer.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.