Boek een incompany vitaliteit workshop

Slaap beter, leef beter

Workshop Slaap beter, leef beter

Joop Zoetemelk zei altijd al: “De Tour win je in bed”. Dit geldt niet alleen voor topsporters, maar juist ook voor de werkende mens! Veel mensen ervaren enige mate van slaaptekort, en denken dat het er bij hoort. Zonde, want de invloed van een verminderde nachtrust is groot. Je kan je minder concentreren en je motivatie om te presteren is laag. Zowel op werk als thuis functioneer je niet op 100% van je vermogen. Vervelend. Laat staan als je vaker slecht dan goed slaapt. Dan kan jouw slaap een serieuze impact hebben op je werk en privéleven.

Verbeter je slaap zodat je iedere dag vol energie en frisse moed alles kan geven. Voor meer productiviteit, geluk en gezondheid

Om je te helpen gaan we in deze workshop alles leren over slaap. Omdat slaap dus een belangrijke bouwsteen is voor een vitaal en vol leven. We zoomen onder andere in op de theorie achter slaap, wat slaap bemoeilijkt en welke zaken juist een positieve invloed hebben. We geven je praktische tips en tricks om jouw slaap te verbeteren. Zodat je vol energie en met frisse moed iedere dag weer alles kan geven. Je zal merken dat je productiever, gelukkiger en gezonder wordt.

Slaap je niet al te best? En wil je hier iets aan doen? Volg dan deze workshop! Onder het kopje ‘Inhoud’ vertellen we je precies wat er aan bod komt.

Inhoud van de workshop

De punten hieronder geven een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • We delen belangrijke informatie over slapen en de verschillende biologische ritmes.
 • We zoomen in op de relatie tussen leeftijd en slaap.
 • We gaan aan de slag met de relatie tussen slaap en zaken als jouw energielevel en jouw functioneren tijdens de dag.
 • We delen verschillende technieken met je die je gaan helpen om makkelijker in slaap te komen en de kwaliteit van jouw slaap te verbeteren.
 • We werken aan een plan van verbetering, zodat jij vanaf morgen direct aan de slag kan met het verbeteren van jouw slaap.
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je hebt uitgebreide kennis over slapen, biologische ritmes en de relatie tussen leeftijd en slaap.
 • Je weet wat het verband is tussen goed of slecht slapen en jouw energielevel en functioneren gedurende de dag.
 • Je hebt technieken onder de knie die jou helpen makkelijker in te slapen en die jouw algehele kwaliteit van slapen verbeteren.
 • Je voelt je door je verbeterde slaap fitter, vitaler en gezonder. Dat stelt je in staat om iedere dag vol energie aan te gaan, zodat je het uiterste uit jezelf kan halen.
Over de trainer

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze workshop wordt gegeven door:


Ceciel

Ceciel heeft zich na haar studies gezondheidsweten-schappen en bewegingswetenschappen gespecialiseerd in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van werknemers.  Ze heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met het geven van trainingen en coaching op dit gebied.

Praktische informatie en adviezen, afgewisseld met interessante achtergronden en diepgang kenmerken haar manier van werken. De interactie met de groep en de wensen van de organisatie zijn leidend. Haar open en enthousiaste houding en groot inlevingsvermogen komen hierbij goed van pas. Zo gaan de deelnemers vol informatie, en vooral ook vol inspiratie met zichzelf en met elkaar aan de slag!

Voor Firma Vitaliteit ontwikkelt en geeft zij workshops op het gebied van vitaliteit, leefstijl, gedrag, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk.

 

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
2 uur€845,00Max. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00Max. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.795,00Max. 15 (meer in overleg)

Bedragen zijn exclusief 21% btw

Proces voor de workshop

Het is essentieel dat de inhoud van de workshop zo veel mogelijk is afgestemd op jullie situatie. Om die reden doorlopen we op voorhand de volgende stappen:

 1. We bellen na de offerteaanvraag op om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken.
 2. We sturen een digitale vragenlijst toe, zodat we alles weten over jullie situatie en behoeftes.
 3. We stemmen de inhoud af op jullie wensen en situatie.
 4. We koppelen de definitieve inhoud en het programma een week van tevoren aan jullie terug.

Offerte aanvragen

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 48 uur in je mailbox! 

Workshop in het kort

 • 2, 4 of 7 uur
 • Vanaf €845,00 excl. btw
 • 15 personen (meer in overleg)
 • Incompany in heel Nederland

Hebben jullie interesse in deze workshop?

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden.

Benieuwd geworden naar onze vitaliteit workshops? Hiernaast geven we je alvast een inkijkje.

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren 150+ klanten door heel Nederland.

#1 trainers

Onze trainers zijn experts binnen hun vakgebied. Zo waarborgen we kwaliteit.

Hebben jullie interesse in deze workshop?

Meer dan 75 vitale klanten gingen jullie al voor.

Dagelijks helpen we klanten die willen werken aan de vitaliteit van hun medewerkers. Organisaties van iedere grootte en door heel Nederland.

We zijn er trots op dat zij ons beoordelen met een klantwaardering van 8.6.

Rian van Nuland

Wij volgen sinds ongeveer twee jaar workshops bij Firma Vitaliteit. Ze hebben een gevarieerd aanbod met altijd interessante thema’s. Het boeken van de sessies is helder en duidelijk. Zowel voor als na de workshop is er duidelijke communicatie.

Rian van Nuland
Michelle Oosthuyzen

Firma Vitaliteit organiseert regelmatig workshops bij ons. Die zijn altijd leerzaam en leuk. Onze medewerkers zijn ook altijd heel enthousiast. Wij hebben dus goede ervaringen met Firma Vitaliteit.

Michelle Oosthuyzen
Nancy Stevens

Wij volgen regelmatig een workshop bij Firma Vitaliteit. Het is een prettige partij om dit te regelen. Dat komt door het snelle handelen, het meedenken en de kwalitatieve sessies.

Nancy Stevens
Petri van Vugt

Voor onze Hager Kerstdag wilden we twee workshops bij Firma Vitaliteit volgen. We hebben gekozen voor een lach- en mindfulnessworkshop. Firma Vitaliteit dacht goed mee en regelden voor ons een leuke middag met twee leuke trainers.

Petri van Vugt
Maurits Schuijf

Wij trekken vaak samen op met Firma Vitaliteit op evenementen die we voor klanten faciliteren. Wij regelen dan het eten en drinken, zij regelen de workshops. Dat doen ze zonder uitzondering naar volle tevredenheid. Van zowel ons als van onze klanten.

Maurits Schuijf

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze vitaliteit workshops? Als je contact opneemt helpen we graag bij het maken van de beste keuze.
We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl of
telefonisch op 030 – 227 0734.