Door de workshop Omgaan met millennials leren jij en je collega’s alles over millennials, en hoe je hen als organisatie in hun kracht zet blablablabla ieaieaea kafkafm askma.

Workshop Omgaan met millennials.

Millennials is de generatie die werd geboren tussen 1980 en 2000. Daarmee is deze groep sterk vertegenwoordigd binnen bijna iedere organisatie. In de media wordt uitgebreid gepraat en geschreven over deze groep. Soms is dat positief maar net zo vaak hoor je minder positieve dingen over deze groep werknemers. De vraag die in deze workshop centraal staat is: hoe zit een millennial nou écht in elkaar?

Leer hoe je millennials in hun kracht zet

Als organisatie kan je millennials in hun kracht zetten en daar veel voordeel uit halen. Millennials denken graag mee, pakken graag verantwoordelijkheid en zijn dankzij hun innovatievermogen echte aanjagers. Kortom: ze kunnen de organisatie tot grote hoogte stuwen. Mits je ze weet te boeien en te binden.

In deze workshop leer je over de drijfveren en het gedrag van de millennial. Wat beweegt ze en wat zijn de drijfveren achter hun kenmerkende gedrag? Maar het belangrijkste: Hoe zet je deze generatie in hun kracht? Hoe boei en behoud je deze doelgroep binnen je organisatie? 

Details van de workshop Omgaan met millennials

Ben je benieuwd naar alle details van deze workshop? Hieronder vind je alles wat je wil weten. Heb je daarna toch nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag.

📔 Inhoud van de workshop

 Door op jezelf en elkaar te reflecteren maken we inzichtelijk wat de huidige stand van zaken is. Waar lopen jullie tegenaan op dit vlak?

Millennials doen en denken net even anders. Daarmee kunnen ze van grote waarde zijn voor het (toekomstige) succes van hun werkgever. Wij leren je alles over het doen en laten van deze doelgroep.

Op een interactieve manier wakkeren we middels een quiz een onderlinge dialoog aan. Op die manier verschaf je begrip en inzicht op dit onderwerp.

Uiteindelijk wil je na de workshop beter om kunnen gaan met millennials. We geven daarom verschillende praktische tools om dit te realiseren.

🏆 Resultaten van de workshop

 Je leert wat millennials zijn en waarom ze zo belangrijk kunnen zijn voor een organisatie.

Je beseft wat een millennial drijft, welke behoeftes zij hebben en hoe je daar op in kan spelen.

Je leert deze generatie beter begrijpen in hun denken en werken.

👩‍💼 Over de trainer


Over onze trainer: Daan

Diepgang mogelijk maken met een positieve, luchtige aanpak. Daar gaat Daan voor in de workshops die hij bij Job Education organiseert. Leren moet (en kan) heel erg leuk zijn, zonder daarbij rendement te verliezen. Door deze insteek maakt Daan iedere workshop tot een groot succes.

✔ Specialisme
Daan rondde zijn master af aan de Universiteit van Amsterdam en is daarna direct in het trainersvak terecht gekomen. Namens Job Education geeft hij workshops op het vlak van millennials, positieve psychologie, zelfontwikkeling en performance psychologie.

💰 Investering en proces

DuurInvesteringGroepsgrootte
2 uur€845,00Max. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00Max. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.795,00Max. 15 (meer in overleg)

Bedragen zijn exclusief 21% btw

👉  Het inventarisatieproces
We sturen voorafgaand aan de workshop een online vragenlijst waarin jullie informatie kunnen
geven over o.a. de aanleiding, het beoogde resultaat, het type groep, et cetera. Op basis van deze input stemmen we het programma van de workshop af op jullie situatie. Zo zorgen we dat de deelnemers een optimaal leerrendement uit de workshop halen.

In het kort.

⏰ 2, 4 of 7 uur

💰 Vanaf €845,00 exclusief btw

🙎‍♂️ 7 tot 16 deelnemers

📍 Imcompany door heel Nederland

Specifieke wensen? Neem contact met ons op om de opties te bespreken.

 

  

We helpen je graag.

Wij zijn de grootste aanbieder van vitaliteit workshops voor werknemers. Onze workshops stimuleren om actief te leren, voor een optimaal leerrendement. Lees meer over ons.

Heb je advies nodig? Ga naar het contactformulier, stuur een mailtje of bel ons op 030 – 2172 171.

Gerelateerde workshops.

Stijn de Lange,

Werken met Firma Vitaliteit is een feestje. Snelle communicatie, leuke contactpersonen en inhoudelijk sterke workshops. Wij doen altijd met plezier een beroep op ze.

Stijn de Lange, eigenaar van Waak Marketing
Maurits Schuijf

Wij haken Firma Vitaliteit regelmatig aan voor evenementen die wij voor onze klanten hosten. Onze klanten (en wij) zijn altijd erg blij met de bijdrage van Firma Vitaliteit.

Maurits Schuijf Stadsfruit

Peter Houtman

Coördinator

Advies nodig?

Wil je een workshop boeken of eerst nog even vrijblijvend sparren?
We helpen je heel graag met het maken van de beste keuze!  🙂

We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl of
telefonisch op 030 - 217 1717.