Chat with us, powered by LiveChat

Yoga: een unieke combinatie van een workout én bewustwording.

Yoga: steeds meer mensen beoefenen het actief! En dat is een goede ontwikkeling, want naast een goede workout is yoga ook een moment voor bewustwording en rust.

Wat ons betreft is yoga dus ontzettend waardevol om op kantoor te faciliteren. Het zorgt voor meer vitaliteit, meer plezier met collega’s en voor meer mentale balans. Is yoga ook iets voor jullie? Onze ervaren yoga instructeurs verzorgen deze sessies graag bij jullie op kantoor.

Yoga vitaliteit collega's

Yoga op kantoor.. hoe werkt dat?

Tijdens een online call bespreken we alle details. Op basis van jullie behoefte maken we samen een plan van aanpak.

We komen voor de sessies langs bij jullie op kantoor. Daar hebben we een fijne ruimte met genoeg privacy voor nodig. De deelnemers moeten comfortabele kleding mee hebben. Verder regelen onze instructeurs alles. Ook de materialen nemen wij mee. Tijdens de sessie krijgen deelnemers de theorie uitgelegd maar gaan ze vooral oefenen, ervaren en experimenteren.

De voordelen van yoga met medewerkers

We noemden het al, maar yoga is een ontzettend mooie workout. Deze sport is intensiever dan veel mensen denken. Je werkt je echt in het zweet.

Maar naast een goede workout is yoga ook een moment van rust, bewustwording en bezinning. Yoga is dus niet alleen goed voor je fysieke gesteldheid, maar ook erg positief voor je mentale welzijn. We zien daarom vaak dat onze trainingen deelnemers stimuleert om yoga een vaste plaats in hun dagelijkse routine te geven. Dat is erg waardevol voor hun vitaliteit.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag hieronder..

Kan iedereen hieraan meedoen?

Ja, iedereen kan deelnemen. We stemmen de yoga sessie af op het individuele niveau van iedere deelnemer. Maar let op: heb je een blessure, ziekte of ander ongemak die het lastig maken om yoga te doen? Dan kan je deze sessie het beste overslaan.

Is yoga veilig?

Ja, yoga is 100% veilig. Onze instructeurs zorgen er altijd voor dat deelnemers op een veilige, verantwoorde manier kunnen meedoen. Zodat iedereen voldaan en blessurevrij door de sessie heen komt.

Hoe zit het met groepsgroottes?

Wij hanteren groepen van minimaal 6 en maximaal 20 deelnemers. Zo bewaken we de persoonlijke aandacht en zorgen we dat het veilig blijft. Hebben jullie meer deelnemers? Dan sturen we gewoon extra trainers.

Wat moeten we zelf regelen?

Bijna niets! Het enige dat we nodig hebben is een fijne ruimte met privacy. Daarnaast moeten deelnemers in comfortabele kleding komen. Verder regelen wij alles. Jullie hoeven dus niet aan materialen te denken.

Hoe hoog is de investering?

Deze activiteit maken we op maat voor je, afhankelijk van jullie wensen en bijvoorbeeld het aantal werknemers. We kunnen hier meer over vertellen na een adviesgesprek.

Ik heb interesse.. wat nu?

Leuk om te horen! Als je interesse hebt plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in. Dat doen we digitaal via MS Teams. Neem daarvoor even contact met ons op.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!