Chat with us, powered by LiveChat
Home » Sport en beweging » Stretchen

Stretchen: een verrassend actieve sessie, gewoon op kantoor.

Stretchen.. de mensen die dat structureel doen zijn zeldzaam. Zonde, want stretchen is een verrassend actieve bezigheid. Die ook nog eens ontzettend goed is voor lichaam en geest!

Onze klanten zijn altijd ontzettend (positief) verrast na onze stretch trainingen. Deelnemers voelen zich ontspannen, voldaan en merken dat ze na het stretchen beter in hun vel zitten. Willen jullie dat ook? Dan sturen we onze ervaren instructeurs graag bij jullie langs!

Stretchen vitaliteit collega's

Stretchen op kantoor.. hoe werkt dat?

In een online Teams call bespreken we eerst jullie situatie. Op basis daarvan maken we in afstemming een plan van aanpak.

Voor de stretch sessies komen we bij jullie op kantoor langs. Het is fijn als jullie voor ons een mooie ruimte met voldoende privacy reserveren. Bij mooi weer kunnen we ook buiten stretchen. Deelnemers moeten in comfortabele (sport)kleding komen. Verder regelen wij alles: de materialen, de oefeningen, de begeleiding, et cetera. Jullie hebben dus bijna geen omkijken!

De voordelen van stretchen voor medewerkers

Stretchen is een moment om aandacht te besteden aan je lichaam. Je zet je spieren echt even aan het werk op een manier die je niet vaak doet.

Maar naast het fysieke voordeel profiteren medewerkers ook op mentaal gebied. Want stretchen is echt een moment van rust en bewustwording. Stretchen dwingt je om goed naar je lichaam te luisteren. Dat maakt het een ontzettend ontspannen bezigheid. Niet voor niets horen we vaak terug dat deelnemers ook na de sessie actief blijven stretchen in hun dagelijkse routine.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag hieronder..

Kan iedereen hieraan meedoen?

Jazeker. Onze stretch sessies zijn voor deelnemers van ieder niveau. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat iedereen op een veilige manier kan trainen. De enige collega’s die beter niet kunnen deelnemen zijn mensen met blessures, ziektes of andere ongemakken die stretchen bemoeilijken.

Is stretchen veilig?

Absoluut. Onze trainingen draaien erom dat deelnemers op een verantwoorde manier kennis kunnen maken met stretchen. Zo houden we het veilig voor iedereen.

Hoe zit het met groepsgroottes?

Wij hanteren groepen van minimaal 6 en maximaal 20 deelnemers. Zo bewaken we de persoonlijke aandacht en zorgen we dat het veilig blijft. Hebben jullie meer deelnemers? Dan sturen we gewoon extra trainers.

Wat moeten we zelf regelen?

Het enige dat jullie moeten regelen is (als we binnen werken) een fijne ruimte met voldoende privacy. De deelnemers zelf moeten in comfortabele (sport)kleding komen. Verder regelen wij alles – de materialen, de oefeningen, et cetera.

Hoe hoog is de investering?

Deze activiteit maken we op maat voor je, afhankelijk van jullie wensen en bijvoorbeeld het aantal werknemers. We kunnen hier meer over vertellen na een adviesgesprek.

Ik heb interesse.. wat nu?

Leuk om te horen! Als je interesse hebt plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in. Dat doen we digitaal via MS Teams. Neem daarvoor even contact met ons op.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!