Chat with us, powered by LiveChat
Home » Sport en beweging » Hardlopen

Hardlopen: samen met collega’s werken aan de vitaliteit in de buitenlucht. 

Hardlopen is al decennia lang één van de meest populaire workouts in Nederland. Heerlijk in de buitenlucht een goede workout afwerken. Wat wil je nog meer?

Precies om die reden faciliteren wij met veel plezier hardloop sessies voor werknemers. Zodat men even flink kan inspannen, het hoofd leeg kan maken en buiten in de natuur kan zijn. Is dit ook iets voor jullie? Onze ervaren instructeurs nemen jullie medewerkers graag mee.

Hardlopen vitaliteit collega's

Hardlopen op kantoor.. hoe werkt dat?

Op voorhand voeren we een online call, waarin we de details bespreken. Op basis van jullie behoefte maken we samen een plan van aanpak.

Vervolgens komen onze instructeurs langs om de sessie(s) te verzorgen. We rennen altijd buiten (ook bij wind en regen). De deelnemers hoeven alleen geschikte sportkleding aan te trekken – wij regelen de rest. We zorgen voor oefeningen die passen bij ieder niveau. Zo zorgen we dat iedereen mee kan doen én voldaan (en blessurevrij) terugkomt.

De voordelen van hardlopen met medewerkers

Het grootste voordeel is helder: hardlopen is ontzettend gezond! In beweging zijn is natuurlijk ontzettend goed voor je mentale en fysieke vitaliteit. 

Maar er zijn meer voordelen aan hardlopen. Want samen met je collega’s hardlopen heeft een positieve uitwerking op de onderlinge verbinding. Zo wordt hardlopen een teambuilding activiteit op zich. Tot slot stimuleren we de deelnemers in onze trainingen om het hardlopen in de toekomst zelfstandig door te zetten. Zodat de training het begin was van meer veilige kilometers!

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag hieronder..

Kan iedereen hieraan meedoen?

Ja, in principe kan iedereen meedoen. We stemmen de training af op het individuele niveau van de deelnemer. Wel raden we het af om deel te nemen als collega’s blessures, ziektes of andere ongemakken hebben die het lastig maken om te kunnen hardlopen.

Is hardlopen veilig?

Ja, 100%. Tijdens onze trainingen zorgen we er altijd voor dat iedereen veilig en verantwoord rent. Zodat het voor iedereen leuk, inspirerend en blessurevrij is.

Hoe zit het met groepsgroottes?

Wij hanteren groepen van minimaal 6 en maximaal 20 deelnemers. Zo bewaken we de persoonlijke aandacht en zorgen we dat het veilig blijft. Hebben jullie meer deelnemers? Dan sturen we gewoon extra trainers.

Wat moeten we zelf regelen?

Niet zoveel. We stemmen in overleg de praktische zaken af (zoals duur, groepsgrootte, locatie, et cetera). Verder moeten deelnemers de juiste sportkleding hebben om deel te kunnen nemen. Voor de rest regelen wij alles!

Hoe hoog is de investering?

Deze activiteit maken we op maat voor je, afhankelijk van jullie wensen en bijvoorbeeld het aantal werknemers. We kunnen hier meer over vertellen na een adviesgesprek.

Ik heb interesse.. wat nu?

Leuk om te horen! Als je interesse hebt plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in. Dat doen we digitaal via MS Teams. Neem daarvoor even contact met ons op.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!