Activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer

Kennisbank   |   ☎️  030 – 227 0734

Home » Sport en beweging » Bootcamp

Bootcamp: jezelf samen met je collega’s in het zweet werken.

Bootcampen: iedereen heeft er wel eens over gehoord. En dat snappen we wel! Want deze sport is voor ieder niveau, lekker intensief én gewoon ontzettend leuk.

Daarom organiseren wij met veel enthousiasme bootcamp sessies voor werknemers. Gewoon bij jullie op kantoor! Daarbij maken we gebruik van alles wat we tegenkomen. Zo kan je, samen met je collega’s, heerlijk aan de slag in een actieve sportsessie.

Bootcampen voor collega's

Bootcamp op kantoor.. hoe werkt dat?

Tijdens een online call bespreken we alle details. Op basis van jullie behoefte maken we samen een plan van aanpak.

We komen bij jullie op kantoor voor deze sessie. Als het weer het toelaat sporten we buiten, waarbij we gebruik maken van elementen in de omgeving. Onze ervaren bootcamp instructeurs regelen verder alles. Deelnemers hoeven alleen in fijne sportkleding aanwezig te zijn. En goed om te weten: we stemmen het niveau af op de individuele deelnemer. Iedereen kan dus meedoen!

De voordelen van bootcamp voor medewerkers

Het grootste voordeel ligt natuurlijk voor de hand: bootcamp is een intensieve workout. En dat is goed voor je gezondheid en vitaliteit.

Maar bootcamp heeft meer voordelen. Samen sporten heeft een sterk verbindende invloed op mensen. Je samen in het zweet werken zorgt dus voor meer en hechtere banden tussen collega’s. En natuurlijk bouwen we tijdens het bootcampen voldoende ruimte in om samen veel plezier te maken en te lachen. Zo zorgen we ervoor dat bootcampen echt een teambuilding wordt.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag hieronder..

Kan iedereen hieraan meedoen?

In principe wel! We stemmen de training af op het individuele niveau van de deelnemer. Wel raden we het af om deel te nemen als collega’s blessures, ziektes of andere ongemakken hebben die het lastig maken om te bootcampen.

Is bootcampen veilig?

Absoluut. Onze trainers hebben als doel om voor iedereen een goede, veilige en verantwoorde workout te verzorgen. We gaan dus geen grenzen over. En daarnaast: mocht je als deelnemer je niet comfortabel voelen bij een oefening, dan mag je die gerust overslaan. 🙂

Hoe zit het met groepsgroottes?

Wij hanteren groepen van minimaal 6 en maximaal 20 deelnemers. Zo bewaken we de persoonlijke aandacht en zorgen we dat het veilig blijft. Hebben jullie meer deelnemers? Dan sturen we gewoon extra trainers.

Wat moeten we zelf regelen?

Bijna niets! Het enige wat we op voorhand doen is het afstemmen van de praktische zaken (aantal deelnemers, locatie, datum, etc). Verder regelen wij op locatie alles.

Hoe hoog is de investering?

Deze activiteit maken we op maat voor je, afhankelijk van jullie wensen en bijvoorbeeld het aantal werknemers. We kunnen hier meer over vertellen na een adviesgesprek.

Ik heb interesse.. wat nu?

Leuk om te horen! Als je interesse hebt plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in. Dat doen we digitaal via MS Teams. Neem daarvoor even contact met ons op.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!