Home » Sport en beweging » Boksen

Boksen: een pittige workout voor vitaliteit, plezier en verbinding.

Boksen wordt de laatste jaren steeds populairder. En dat is niet zo gek, want deze sport is een geweldige workout waarin kracht, conditie, motivatie en karakter samenkomen.

Precies om die reden faciliteren wij met veel plezier bokssessies voor werknemers. Boksen resulteert in meer vitaliteit, meer plezier en meer onderlinge verbinding tussen collega’s. Willen jullie dit ook? Onze ervaren bokstrainers komen graag bij jullie langs. 

Boksen voor werknemers

Boksen op kantoor.. hoe werkt dat?

Tijdens een online call bespreken we alle details. Op basis van jullie behoefte maken we samen een plan van aanpak.

In de praktijk betekent dit vaak dat we bij jullie langskomen op kantoor. Bij lekker weer kunnen we ook buiten boksen. Wij regelen al het materiaal dat nodig is, zoals handschoenen. Onze professionele bokstrainers regelen de rest! En belangrijk om te vermelden: we boksen in een veilige setting. Het doel is niet om elkaar knock out te slaan, maar om plezier te maken en flink te zweten.

De voordelen van boksen met medewerkers

Laten we beginnen met het logische gezondheidsvoordeel: boksen is een intensieve workout. En dat is goed voor je gezondheid en vitaliteit.

Maar er zijn meer voordelen aan boksen. Zo is samen boksen een moment van verbinding tussen collega’s. Mensen komen met elkaar in contact, werken samen aan de conditie en moeten elkaar tijdens de training ook helpen. Dat stimuleert het teamgevoel. Daarnaast is er tijdens de training ook volop ruimte om met elkaar te lachen. Boksen is dus echt een activiteit die je bijblijft!

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag hieronder..

Kan iedereen hieraan meedoen?

In principe wel! We stemmen de training af op het individuele niveau van de deelnemer. Wel raden we het af om deel te nemen als collega’s blessures, ziektes of andere ongemakken hebben die het lastig maken om te boksen.

Is boksen veilig?

Absoluut. Onze trainingen hebben niet als doel om elkaar knock out te slaan, maar om vooral een goede workout te doen. En daarnaast: mocht je als deelnemer je niet comfortabel voelen bij een oefening, dan mag je die gerust overslaan. 🙂

Hoe zit het met groepsgroottes?

Wij hanteren groepen van minimaal 6 en maximaal 20 deelnemers. Zo bewaken we de persoonlijke aandacht en zorgen we dat het veilig blijft. Hebben jullie meer deelnemers? Dan sturen we gewoon extra trainers.

Wat moeten we zelf regelen?

Bijna niets! Het enige dat we nodig hebben is een fijne ruimte om in te boksen. De ruimte moet groot genoeg zijn om te kunnen bewegen en het is fijn als er wat ramen open kunnen. Bij lekker weer boksen we ook graag buiten. Daarnaast stemmen we de praktische zaken (aantal deelnemers, locatie, datum, etc) samen af.

Hoe hoog is de investering?

Deze activiteit maken we op maat voor je, afhankelijk van jullie wensen en bijvoorbeeld het aantal werknemers. We kunnen hier meer over vertellen na een adviesgesprek.

Ik heb interesse.. wat nu?

Leuk om te horen! Als je interesse hebt plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in. Dat doen we digitaal via MS Teams. Neem daarvoor even contact met ons op.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!