Home » Health checks en coaching » Vitaliteitscoach

Vitaliteitscoach: laat werknemers coachen door een vitaliteitsexpert.

Coaching is een van de meest krachtige instrumenten om gedrag te veranderen. En dat geldt zeker op het gebied van vitaliteit en gezondheid.

Een vitaliteitscoach kan werknemers concreet en gericht advies geven op onderwerpen die ze zelf mogen inbrengen. Dat kan een enorme stimulans zijn om zelfstandig aan de slag te gaan met je eigen vitaliteit. Daarmee stimuleer je personeel om vitaliteit te borgen in hun houding en gedrag.

Vitaliteitscoach vitaliteit werknemers

Vitaliteitscoaching.. hoe werkt dat?

Tijdens een online call bespreken we de beste aanpak voor jullie. Die verschilt immers van organisatie tot organisatie.

Vervolgens kunnen we verschillende kanten op. Zo kunnen we online coaching óf bij jullie op kantoor inzetten. Daarnaast bespreken we hoelang een coachsessie mag duren én bespreken we hoe vaak we onze vitaliteitscoach voor jullie inzetten. Kortom: wat jullie wens ook is, er is altijd een oplossing om coaching in te zetten voor meer vitaliteit op de werkvloer.

De voordelen van een vitaliteitscoach

Zoals we al zeiden: coaching is een van de meest krachtige manieren om werknemers zelfstandig aan hun vitaliteit te laten werken.

Een coach kan mensen informeren en handvatten geven om daarna zelf aan de slag te gaan met hun gezondheid. Zo gaat vitaliteit écht leven in het hoofd van de coachee. Dat resulteert in werknemers die bewust zijn van het belang van vitaliteit, gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan én de handvatten hebben om dit op eigen tempo te kunnen doen.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag hieronder..

Waarop wordt er gecoacht?

Dat is erg breed, omdat de werknemer zijn of haar eigen vraagstuk in mag brengen. Dat kan gaan van beweging tot voeding, van de overgang tot werk/privé balans en van stress tot aan time management. Onze vitaliteitscoaches zijn ontzettend breed georiënteerd en kunnen met nagenoeg alle vraagstukken helpen.

Hoelang duurt een coaching?

Dit bepalen we in afstemming. Veel klanten kiezen voor een coaching tussen de 30 en 45 minuten. Dat geeft voldoende ruimte om goed advies te kunnen geven, maar toch veel mensen op een dag te kunnen helpen.

Is er een minimale/maximale afname?

Er is geen minimale of maximale afname. Wel plannen we onze coaches het liefste een gehele dag in voor jullie. Dat is het meest efficiënt en het meest duidelijk voor personeel. Natuurlijk kan je de coaching op meerdere dagen achter elkaar plannen.

Wat moeten we zelf regelen?

We bespreken op voorhand alle details (zoals de planning, de duur per sessie en de benodigdheden). Daarna hebben we alleen een fijne, afgesloten ruimte bij jullie in het pand nodig. Onze vitaliteitscoaches regelen voor de rest alles.

Hoe hoog is de investering?

Deze activiteit maken we op maat voor je, afhankelijk van jullie wensen en bijvoorbeeld het aantal werknemers. We kunnen hier meer over vertellen na een adviesgesprek.

Ik heb interesse.. wat nu?

Leuk om te horen! Als je interesse hebt plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in. Dat doen we digitaal via MS Teams. Neem daarvoor even contact met ons op.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!