Home » Health checks en coaching » Health checks

Health checks: gun medewerkers inzicht in hun eigen vitaliteit.

Wil je werknemers stimuleren en faciliteren om te werken werken aan hun vitaliteit? Dan is het waardevol om ze inzicht te geven in hun eigen huidige stand van zaken.

Health checks voor werknemers zijn daar het perfecte instrument voor. In een korte sessie ontdek je als werknemer precies hoe je er voor staat. Willen jullie dit ook voor het personeel? Dan komen onze health check professionals graag langs om dit op locatie te verzorgen!

Health checks vitaliteit werknemers

Health checks.. hoe werkt dat?

We plannen in eerste instantie een online call in. Hierin bespreken we jullie situatie, jullie behoeftes en de mogelijkheden met betrekking tot health checks.

We bepalen vervolgens samen zaken als de hoeveelheid werknemers, de duur per health check en de benodigdheden die we op locatie nodig hebben. Hebben we alles in kaart? Dan komen onze health check professionals op locatie om de metingen af te nemen bij jullie personeel. Hier hebben jullie helemaal geen omkijken naar.

Health checks personeel boeken

De voordelen van health checks

Er zijn weinig dingen die meer motiveren om aan je gezondheid te werken dan urgentie. En die urgentie kan inzichtelijk worden gemaakt tijdens health checks.

Werknemers krijgen onder andere inzicht in hun metabolische leeftijd, BMI, bloeddruk, cholesterol, vetpercentage en hun glucose levels. Ze krijgen na de health check een rapport mee zodat ze alle informatie ook kunnen bewaren. De praktijk is dat deze data vaak een aanzet geeft om meer met de eigen vitaliteit bezig te zijn. 

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag hieronder..

Wat wordt er precies gemeten?

We meten een breed scala aan vitaliteitsindicatoren. Denk daarbij aan bloeddruk, cholesterol, glucose, BMI, vetpercentage en BMR. Op verzoek kunnen we ook zaken als gehoor, voeding en een beeldschermtest meten.

Hoelang duurt een sessie?

De sessies zijn efficiënt. Per werknemer moet je aan ongeveer 20 minuten denken. Op die manier kunnen we zo veel mogelijk mensen helpen.

Is er een minimale/maximale afname?

Onze health checks professionals komen bij voorkeur een hele dag. Dat is het meest efficiënt en het meest duidelijk voor personeel. Natuurlijk kan je de health checks op meerdere dagen achter elkaar plannen.

Wat moeten we zelf regelen?

Nauwelijks iets! In een online voorgesprek bespreken we alle details. Daarin nemen we ook jullie mensen mee. Daarnaast hoeven jullie alleen maar voor een afgesloten ruimte (zoals een vergaderzaal) te zorgen.

Hoe hoog is de investering?

Deze activiteit maken we op maat voor je, afhankelijk van jullie wensen en bijvoorbeeld het aantal werknemers. We kunnen hier meer over vertellen na een adviesgesprek.

Ik heb interesse.. wat nu?

Leuk om te horen! Als je interesse hebt plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in. Dat doen we digitaal via MS Teams. Neem daarvoor even contact met ons op.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.

We hebben al 150+ klanten geholpen. 
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!