Chat with us, powered by LiveChat
Home » Health checks en coaching » Diëtist / Voedingscoach

Diëtist of voedingscoach: laat personeel alles ontdekken over voeding.

Gezonde voeding is één van de hoekstenen van vitaliteit. Het zorgt dat je lekker in je lijf zit, dat je je goed voelt en dat je de energie hebt om optimaal te kunnen presteren.

Een diëtist of voedingscoach geeft jullie werknemers concreet en gericht advies geven over alles omtrent voeding. Zo krijgen zij de handvatten om in de toekomst zelfstandig bezig te kunnen gaan met het optimaliseren van hun eigen voedingspatroon. Dat resulteert in meer vitaliteit.

Voedingscoach Dietist vitaliteit werknemers

Diëtist of voedingscoach.. hoe werkt dat?

Tijdens een online meeting bespreken we de beste aanpak voor jullie situatie. Die verschilt immers van organisatie tot organisatie.

Vervolgens is er erg veel mogelijk. Zo kunnen onze professionals online of op locatie werken en kunnen we afspraken maken over de duur van een consult. We bespreken natuurlijk ook hoe frequent onze diëtisten of voedingscoaches langs komen. Kortom: wat jullie wens ook is, er is altijd een oplossing om een voedingscoach in te zetten voor meer vitaliteit op de werkvloer.

De voordelen van een diëtist/voedingscoach

We zeiden het al: voeding is één van de hoekstenen van een goede gezondheid en vitaliteit. Hierin investeren zorgt direct voor vitalere medewerkers.

Maar waarom dan specifiek een diëtist of voedingscoach? Een coach kan mensen informeren en handvatten geven, zodat de coachee daarna zelf aan de slag kan. Zo gaat voeding écht leven bij die persoon. Dat resulteert in werknemers die bewust zijn van het belang van voeding, gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan én de handvatten hebben om dit zelf te kunnen doen.

Veelgestelde vragen
Vind het antwoord op je vraag hieronder..
Waarop wordt er gecoacht?

Voeding is natuurlijk erg breed. Daarom kunnen de coachthema’s ook alle kanten op. Onze professionals zijn breed georiënteerd en kunnen op nagenoeg alle vraagstukken coachen. 

Hoelang duurt een consult?

De duur van ieder consult bepalen we in afstemming. Veel klanten kiezen voor een coaching tussen de 30 en 45 minuten. Dat zorgt voor voldoende ruimte om de diepte in te kunnen gaan,  maar zorgt ook dat we voldoende mensen op één dag kunnen helpen.

Is er een minimale/maximale afname?

Er is geen minimale of maximale afname. Wel plannen we onze mensen het liefste een gehele dag in voor jullie. Dat is het meest efficiënt en het meest duidelijk voor personeel. Natuurlijk kan je de coaching op meerdere dagen achter elkaar plannen.

Wat moeten we zelf regelen?

Weinig tot niets! We stemmen op voorhand natuurlijk alles samen af, maar daarna ontzorgen we jullie. Onze diëtisten/voedingscoaches pakken op locatie alles zelf op. Jullie hoeven alleen een afgesloten ruimte te regelen waar zij werknemers kunnen ontvangen.

Hoe hoog is de investering?
Deze activiteit maken we op maat voor je, afhankelijk van jullie wensen en bijvoorbeeld het aantal werknemers. We kunnen hier meer over vertellen na een adviesgesprek.
Ik heb interesse.. wat nu?
Leuk om te horen! Als je interesse hebt plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in. Dat doen we digitaal via MS Teams. Neem daarvoor even contact met ons op.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact met ons op

Inspirerende activiteiten voor meer vitaliteit op jullie werkvloer?
We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@firmavitaliteit.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0734.

We hebben al 150+ klanten geholpen.
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. 🎉

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

We hebben regelmatig behoefte aan workshops gericht op vitaliteit die we aanbieden aan onze leden. Daarvoor werken we altijd samen met Firma Vitaliteit. Dat bevalt altijd uitstekend!

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Firma Vitaliteit komt al ruim twee jaar bij ons langs om vitaliteit sessies te organiseren. De communicatie is altijd snel en de sessies zijn inhoudelijk altijd erg interessant.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij Firma Vitaliteit een workshop Complimenteren gevolgd. Het was een mooie, leerzame en erg inspirerende dag. Ook onze medewerkers waren heel enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Firma Vitaliteit verzorgt met regelmaat activiteiten bij ons. Het is een fijne partner om samen te werken omdat ze snel schakelen, goed communiceren en met je mee denken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Firma Vitaliteit vaak in op onze klantevents. Ze verzorgen dan een vitaliteit workshop, terwijl wij de catering regelen. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante diensten. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Firma Vitaliteit beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!